Yoximon käyttö myyntitilanteessa

Näin vastaanotat maksuja Yoximolla.

Myynti

• Nosta PIN-suoja ylös, kun päätettä käytetään maksamiseen.
  • Valitse OP Kassan sovelluksen maksuvaihtoehdoista "korttimaksu"-painike.
  • Maksu lähtee maksupäätteelle, ja maksupäätteen näytölle ilmestyy eri kortinlukutapoja (siru, kontaktiton ja magneettijuova) kuvaava animaatio.
  • Anna maksupääte asiakkaalle.
  • Kun asiakas on maksanut, tieto maksun onnistumisesta näkyy OP Kassan sovelluksessa.

Maksaminen

Asiakas asettaa sirukortin päätteeseen kuvan osoittamalla tavalla, siru ylöspäin

Jos asiakkaalla siruton kortti tai sirullisen kortin siru ei toimi, tulee käyttää magneettijuovan lukijaa. Kortti vedetään kerran kortinlukijan läpi jompaankumpaan suuntaan.

Kontaktiton lähimaksulukija on päätteen näytön kohdalla. Kortti asetetaan näytön päälle ja pidetään paikallaan kunnes lukijan neljä merkkivaloa syttyvät ja pääte antaa äänimerkin.