Yoximo-päätteen esittely ja käyttöönotto

Yoximo on kannettava, akulla ja kuittikirjoittimella varustettu korkealaatuinen maksupääte, jossa on valmiina aktivoitu 3G-liittymä. Yoximo-maksupäätteen voi liittää myös WLAN-verkkoon.

Yoximo-päätteen osat

1. Näppäimistö
  2. Stop-näppäin
  3. Korjaus-näppäin
  4. OK-näppäin
  5. Sirukortin lukija
  6. Näyttö
  7. Kuittikirjoittimen suojus
  8. Funktionäppäimet
  9. Magneettijuovan lukija
  10. PIN-suoja

Maksupäätteen lataaminen

Liitä maksupäätteen mukana tullut latausjohto päätteen vasemmalla sivulla olevaan reikään.

Lue myös: Virta, akku sekä päätteen sammuttaminen ja käynnistäminen

Kuittirullan asentaminen (ei vielä käytössä OP Kassassa)

• Avaa kuittirullan kansi nostamalla kantta ylöspäin.
  • Aseta kuittirulla aukkoon ja avaa kuittirulla siten, että kuittipaperi jää kannen ulkopuolelle.
  • Sulje kuittirullan säiliön kansi

Käyttöönotto

Uuden maksupäätteen akku ei ole täysin ladattu. Akku tulee ladata täyteen ennen kuin päätettä käytetään ilman virtajohtoa. Akun lataaminen täyteen kestää noin kolme tuntia.

Ota pääte käyttöösi näin

• Aseta virtajohto verkkovirtaan ja työnnä virtajohto päätteeseen.
  • Pääte käynnistyy ja näytöllä näkyy ohjelmiston lataustietoja. Pääte lataa automaattisesti oikean ohjelmistoversion ja parametrit.
  • Pääte voi käynnistyä ensimmäisen latauksen aikana useita kertoja ja käyttöönotto voi kestää jopa 20 minuuttia.
  • Pääte on käyttövalmis, kun näytölle ilmestyy OP Kassan kuvake.
  • Yhdistä pääte kassasovellukseen sovelluksen "Laitehallinta" -kohdasta ja valitse "Yoximo". Seuraa sovelluksen näytöllä näkyviä ohjeita.