Tilitysraporttien haku Checkoutin Extranetista

Löydät korttitilitykset Checkoutin Extranetistä seuraavasti:

• Kirjaudu sisään Extranetiin osoitteessa: https://extranet-beta.checkout.fi. Sinulle on luotu käyttäjätunnus asiakkaaksitulon yhteydessä.
  • Löydät viimeisimmät tilitysraportit etusivulta. Voit myös siirtyä tilitysraportteihin sivuvalikosta valitsemalla Tilitysraportit.

Tilitysraportit-välilehdellä näet listan tilitysraporteistasi. Järjestelmä taulukoi raporteista päivämäärän, tilitysraportin numeron ja summan. Voit ladata PDF-muotoisen tilitysraportin laitteellesi klikkaamalla tilitysraportin numeroa.

Tilitysraporttitaulukon Maksutapahtumat-sarakkeesta löydät linkin jokaisen yksittäisen tilitysraportin erittelyyn. Erittelyt ovat CSV-muodossa, ja ne voi ladata omalle koneelle.

Järjestelmä luo tilitysraportin automaattisesti, kun tilitykset on laskettu. Saat tilitysraportin myös sähköpostitse.