Neuvoja ja vastauksia OP Kassa -tiimiltä

Tietoa tilityksistä

Posted by OP Kassa on 17.1.2020 14:47:47

Tietoa tilityksistä ja tilitysraporteista.

Checkout Finland Oy toimii OP Kassan asiakkaiden maksunvälittäjänä, ja hyväksyessäsi OP Kassan sopimusehdot hyväksyt samalla myös Checkout Finland Oy:n yleiset ehdot.

Saat asiakkaaksitulemisen yhteydessä sähköpostiisi Checkoutin kauppiastunnuksen ja kirjautumisohjeet, joilla voit kirjautua Checkoutin Extranetiin. Extranetistä näet tarkat erittelyt sinulle maksetuista tilityksistä.

Saat tilitysraportin myös sähköpostitse. Siinä on summattuna sinulle maksettava summa sekä päiväkohtaiset summaukset maksutapahtumista. Raportilla näytetään myös tilityksestä tehdyt vähennykset, joita voivat olla esimerkiksi palautukset.

Tilitysraportilla ei näy, kuinka paljon komissiota on vähennetty. Ne vähennetään automaattisesti myyntisummista. Komissioprosentti on määritelty Stockmannin ja kauppiaan välisessä sopimuksessa, ja palautuksissa komissiosta palautetaan kauppiaalle määritelty osuus.

Voit hakea Checkoutin Extranetistä tilityserittelyn, jossa kaikki tilitykseen kuuluvat tapahtumat ovat omina tapahtumariveinään. Tässä erittelyssä näkyvät myös vähennetyt komissiot omina riveinään. 

Esimerkkitilitysraportti

Topics: Stockmann.com

Illustration

Etkö löytänyt etsimääsi? Kotimainen asiakaspalvelu palvelee ma–pe 8–21 ja la–su 8–16. Arkipyhät suljettu.

Ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse asiakaspalvelu@op-kassa.fi tai puhelimitse 010 252 0800