Neuvoja ja vastauksia OP Kassa -tiimiltä

Stockmann.com myyntipaikkana

Posted by OP Kassa on 17.1.2020 14:38:13

Ohjeet myyntipaikka-toiminnon käyttöön. OP Kassa käsittelee Stockmann.com:ia yhtenä myyntipaikkana muiden myyntikanaviesi joukossa.

Hallintapaneelin “Myyntipaikat”-välilehden avulla voit hallinnoida tuotevalikoimaasi ja sitä, mitkä tuotteet näkyvät myynnissä missäkin myyntikanavassa. 

OP Kassa käsittelee Stockmann.com:ia yhtenä myyntipaikkana omien myyntipaikkojesi joukossa. Stockmann-myyntipaikkasivulta näet tiedot tuotteista, jotka on viety onnistuneesti Stockmann.com:iin. 

Myyntipaikat-sivulla voit myös siirtää tuotteita myyntipaikasta toiseen tai poistaa tuotteita myyntipaikasta. Yleisen ohjeen myyntipaikoista löydät täältä.

Kun tuote on liitetty Stockmann.com-myyntipaikkaan, järjestelmä alkaa viedä tuotteita sinne tausta-ajona. Jos palvelussa on ruuhkaa, tässä voi olla viivettä. Kun vienti alkaa, tuotteen kohdalla näkyy kellokuvake. Se kertoo, että vienti on kesken.

Kun tuotevienti on onnistunut, näet tuotteen kohdalla vihreän nuolen. Tällöin tuote on näkyvillä Stockmann.com:ssa, ja pääset katsomaan sitä klikkaamalla linkkiä.

Jos tuotevienti epäonnistui, näet tiedon punaisella varoituskolmiolla sekä punaisella ympyrällä Stockmann.comin kohdalla. 

Kun viet hiiren varoituskolmion päälle, näet syyn, miksi tuotevienti on epäonnistunut.

Jos Stockmann.com-myyntipaikan välilehdellä on punainen taustaväri ja varoitusmerkki, se tarkoittaa, että osa tuotteistasi on mennyt virheeseen. Voit tarkastella tuotteita tarkemmin Stockmann.com -välilehden avaamalla. Välilehdessä näet myös tuotteiden määrän kyseisessä myyntipaikassa.

Topics: Stockmann.com

Illustration

Etkö löytänyt etsimääsi? Kotimainen asiakaspalvelu palvelee ma–pe 8–21 ja la–su 8–16. Arkipyhät suljettu.

Ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse asiakaspalvelu@op-kassa.fi tai puhelimitse 010 252 0800