Star mPOP-kassalaitteen yhdistäminen iPadiin

Posted by OP Kassa on 15.1.2020 17:09:32

Kassalaitteisto liitetään tablettiisi langatonta Bluetooth-yhteyttä käyttäen. Varmista ensin, että tablettisi Bluetooth-yhteys on kytketty päälle.

Yhdistäminen tapahtuu OP Kassa -sovelluksessa Laitehallinnassa (Valikko -> Hallinta -> Laitehallinta).

Varmista, että kassalaitteessa on virta päällä. Tiedät kassalaitteen olevan käynnissä, kun sen päällä oleva sininen merkkivalo palaa yhtäjaksoisesti. Valitse sen jälkeen Laitehallinnasta "Star mPOP"

Paina tämän jälkeen iPadin ruudulla näkyvää "Yhdistä"-painiketta. Tämän jälkeen ruudulle avautuu lista, jossa lukee kassalaitteesi (STAR mPOP) nimi.

Paina kassalaitteen nimeä listasta. Kassalaitteesi on nyt yhdistetty ja otettu käyttöön.

Topics: Star mPOP-kassalaite