Neuvoja ja vastauksia OP Kassa -tiimiltä

Shopifyn integraatioasetukset: tuotetiedot

Posted by OP Kassa on 17.1.2020 11:34:24

Ennen OP Kassan ja Shopifyn välisen integraation käyttöönottoa on hyvä käydä läpi integraatioasetukset. Integraatioasetukset jakautuvat kolmeen eri osioon, joissa jokaisessa on omat oletusasetukset.

  • Integraatioasetukset löytyvät Shopifystä seuraavan polun takaa:  Apps -> OP Kassa. Sivun alareunasta löydät synkronointiin ja integraatioon liittyviä asetuksia.

Integraatioasetukset: Tuotetieto

Shopifyn ja OP kassan välisessä integraatiossa tuotetietojen synkronointi tukee molempiin suuntiin synkronointia. Koska molemmat suunnat eivät voi olla päällä yhtäaikaisesti, valitse integraatioasetuksissa, kumpi järjestelmä on tuotetietojen pääjärjestelmä (master). Vain pääjärjestelmään tehdyt tuotemuutokset säilyvät, koska pääjärjestelmä ajaa aina yli muutokset toisesta järjestelmästä. 

  • Esim. jos tuotetietojen synkronointi on Shopify -> OP Kassa, tuotteiden perustamiset ja tuotetietojen päivitykset pitää tehdä Shopifyhyn. OP Kassaan tehdyt tuotemuutokset ajetaan yli, kun tuotetta seuraavan kerran päivitetään Shopifysta.

Oletusasetus: Tuotetiedot synkronoidaan Shopifystä OP Kassaan, ei synkronoida tuotteiden poistoja. Jos poistoja ei synkronoida, tuotteiden poistot eivät vaikuta toiseen järjestelmään.

Muut synkronointiasetukset

Asetuksista voi myös valita, yhdistetäänkö OP Kassan bränditieto Shopifyn Vendor-kenttään. Oletuksena tämä asetus on poissa päältä.

Kuvassa valittuna tietojen synkronointi.


Tuotetietoihin voi lisätä myös sisäänostohinnan joko Shopifyssä tai OP Kassassa. Jos  tieto halutaan synkronoida järjestelmien välillä, asetus tulee laittaa päälle. Oletuksena se on pois päältä.

Kuvassa valittuna sisäänostohintojen synkronointi.

 

Lue myös:

Topics: Shopify-lisäosa

Illustration

Etkö löytänyt etsimääsi? Kotimainen asiakaspalvelu palvelee ma–pe 8–21 ja la–su 8–16. Arkipyhät suljettu.

Ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse asiakaspalvelu@op-kassa.fi tai puhelimitse 010 252 0800