Neuvoja ja vastauksia OP Kassa -tiimiltä

Shopifyn integraatioasetukset: tilaustiedot

Posted by OP Kassa on 17.1.2020 11:37:13

Ennen Shopifyn ja OP Kassan integraation käyttöönottoa on hyvä käydä läpi integraatioasetukset. Integraatioasetukset jakautuvat kolmeen eri osioon, joissa jokaisessa on omat oletusasetukset.

  • Integraatioasetukset löytyvät Shopifystä seuraavan polun takaa:  Apps -> OP Kassa. Sivun alareunasta löydät synkronointiin ja integraatioon liittyviä asetuksia.

Integraatioasetukset: Tilaustiedot

Tilaustietojen synkronointi järjestelmien välillä on tärkeää erityisesti saldokäsittelyn näkökulmasta. Jos tilauksia ei synkronoida, saldo ei pysy ajan tasalla järjestelmien välillä. Tilausten synkronointi OP Kassaan on pakollista, jos haluat saada verkkokaupan myynnit näkymään OP Kassan raporteilla ja myynnin seurannassa.

Tilauksia voi synkronoida tuotteista poiketen molempiin suuntiin, pelkästään toiseen suuntaan tai olla synkronoimatta ollenkaan.

 

Jos tilauksia synkronoidaan OP Kassasta Shopifyyn: 

  • Shopifyn näkökulmasta OP Kassan myynnit ovat "tilauksia". Jos kauppias on asettanut itselleen sähköpostinotifikaatiot Shopifyyn tulevista tilauksista, hän saa ilmoituksen myös OP Kassan kautta tulleista myynneistä.
  • Tällä hetkellä ei ole mahdollista synkronoida tilauksia Shopifyyn vain valituista myyntipaikoista. Myyntipaikka näkyy Shopifyssa tunnisteen muodossa.

 

Jos tilauksia synkronoidaan Shopifystä OP Kassaan:

  • Shopifyn tilaukset näkyvät Shopify-myyntikanavan alla OP Kassassa.

Vain maksetut tilaukset synkronoidaan eri järjestelmien välillä. Avoimia tilauksia ei synkronoida.

 

Oletusasetus: Shopifystä OP Kassaan

Shopifyn monivarasto-ominaisuus ja tilaustiedot

Tilausten synkronoinnissa monivarasto-ominaisuus otetaan huomioon ainoastaan siinä tapauksessa, jos tilausten synkronointiasetus on molempiin suuntiin ja saldon pääjärjestelmä on Shopify. Tilausten viennissä käytetään silloin samaa kohdevarastoa kuin saldolla. Tätä asetusta ei voi muuttaa.

Lue myös:

Integraatioasetukset: saldotieto

Integraatioasetukset: tuotetiedot

Topics: Shopify-lisäosa

Illustration

Etkö löytänyt etsimääsi? Kotimainen asiakaspalvelu palvelee ma–pe 8–21 ja la–su 8–16. Arkipyhät suljettu.

Ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse asiakaspalvelu@op-kassa.fi tai puhelimitse 010 252 0800