Miksi sovellus kysyy lupaa käyttää Android-puhelimeni tietoja?

Posted by OP Kassa on 17.1.2020 14:26:38

Kun käynnistät kassasovelluksen, se kysyy lupaa tietojen käyttöön. Kysymyksenasettelu riippuu käyttämästäsi Android-laitteesta. Kysymyslistassa on usein lueteltu kaikki mahdolliset vaihtoehdot, vaikka sovellus käyttäisi vain jotakin osaa.

OP Kassa ei käytä kuviasi, puhelutietojasi, yhteystietojasi tai muita tallentamiasi tietoja. Sovellus kysyy lupaa tietojenkäyttöön, koska se tallentaa laitteeseesi ruudukkonäkymän tiedot. Sovelluksen käyttö edellyttää luvan antamista.