Neuvoja ja vastauksia OP Kassa -tiimiltä

mC-Print2: Yleisesittely

Star mC-Print2 on kuittitulostin, jonka voi yhdistää OP Kassan iPad-sovellukseen Bluetoothin tai usb-johdon avulla. Tulostimeen voi yhdistää myös viivakoodinlukijan, ja sen voi piuhalla yhdistää iPadin verkkoon.

 

Tulostimen osat

MCP20_Front_View

1. Virtapainike

2. Paperinsyöttö

3. Valot

a) Virta

b) Internet-yhteys 

c) Bluetooth-yhteys

4. Tulostusaukko

5. Avauspainike esimerkiksi kuittirullan vaihtamista varten.

MCP20_Back_View

6. Reset-painike internet- tai Bluetooth-yhteyden resetointia varten

7. Lan-portti internetyhteyttä varten

8. Usb-portti (b-tyyppi)

9. Ulkoisen laitteen liitin

10. Virtajohto

11. Usb-portti iPadia varten

12. Usb-portit esimerkiksi viivakoodinlukijaa varten

MCP20_Front_Open_View

13. Printterin kansi kuittirullan vaihtoa varten.

14. Kuittirullan pidike.

 

Lue myös:

Illustration

Etkö löytänyt etsimääsi? Kotimainen asiakaspalvelu palvelee päivittäin kello 6.00–23.00.

Ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse asiakaspalvelu@op-kassa.fi tai puhelimitse 010 252 0800