mC-Print2: Käyttöönotto

Tästä artikkelista löydät ohjeet tulostimen yhdistämiselle ja käyttöönotolle.

Tulostimen yhdistäminen iPadiin

Voit yhdistää tulostimen joko piuhalla tai Bluetooth-yhteydellä.

Yhdistäminen piuhalla

• Kytke tulostimeen virtajohto ja paina laite virtapainikkeesta päälle.
  • Kytke iPadin latausjohto tulostimen pohjassa olevaan porttiin, jossa lukee iPad 2.4A.
  • Siirry OP Kassa-sovelluksen laitehallintaan, valitse listalta "mC-Print2" ja paina "yhdistä".
  • Laite on yhdistetty, kun sovelluksen laitelistauksessa laitteen vieressä on vihreä pallo.

Yhdistäminen Bluetoothilla

• Kytke tulostimeen virtajohto ja paina laite virtapainikkeesta päälle.
  • Siirry OP Kassa-sovelluksen laitehallintaan, valitse listalta "mC-Print2" ja paina "yhdistä".
  • iPadin näytölle ilmestyy lista mahdollisista mC-Print2 -tulostimista. Valitse oikea.
  • Laite on yhdistetty, kun sovelluksen laitelistauksessa laitteen vieressä on vihreä pallo.
  • Tulostimen etureunassa oleva bluetooth-valo syttyy, kun yhteys on muodostunut.

Viivakoodinlukijan asentaminen

• Tulostimen pohjassa on kaksi usb-porttia, jotka on nimetty merkinnällä "0.5A". Voit kytkeä viivakoodinlukijan jompaankumpaan porttiin, ja se on heti käytössäsi, kun tulostin on yhdistetty OP Kassan sovellukseen.

Ethernet-verkon jakaminen iPadin kanssa

Kun yhdistät iPadin ja tulostimen usb-piuhalla, tulostin voi käyttää iPadin verkkoyhteyttä ilman tarvetta erilliselle wifi-yhteydelle. Näin iPad ja tulostin voivat olla yhteydessä usb-yhteyden tai lähiverkon avulla ja iPad voi ladata itseään tulostimen kautta. Tämä yksinkertaistaa piuhoitusta ja tekee laitteiden välisistä yhteyksistä vakaampia.

Jotta tämä ominaisuus toimii, tulostimen firmware-version on oltava vähintään 2.3 ja iOs-version on oltava vähintään 10.1.1.

Jaa verkko näin

1. Yhdistä iPadin usb-piuha 2.4A-usb-porttiin.

2. Yhdistä tulostin verkkoon kiinnittämällä LAN-piuha tulostimen LAN-porttiin sekä reitittimeen.

3. Yhdistä tulostin verkkovirtaan kiinnittämällä virtapiuha tulostimeen ja pistorasiaan.

4. Kytke tulostimen virta päälle virtapainikkeesta.

5. Salli SteadyLAN-toiminto mC-Print Utility-sovelluksesta. Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, voit ladata sen AppStoresta.

a) Avaa mC-Print Utility

b) Valitse tulostimesi valikosta

c) Mene kohtaan "Printer settings"

d) Mene kohtaan "Network settings"

e) Mene kohtaan "Detail settings"

f) Täppää asetus "SteadyLAN" päälle

g) Paina "Apply".

6. Yhdistä iPad aiemmin kiinnittämääsi usb-piuhaan. Kun laite on kiinnitetty, näet laitteen asetuksissa Ethernetin.

7. Ota iPadin wifi pois päältä.