Kassalaitteiston sijoittaminen

Posted by OP Kassa on 16.1.2020 10:23:46

Kassalaite on yhteydessä mobiililaitteeseen langattomalla Bluetooth-yhteydellä. Kaikki langattomat yhteydet ovat alttiita häiriöille. Yhteyshäiriöiden määrään voi vaikuttaa sijoittamalla laitteiston oikein ja huolehtimalla, ettei sen välittömässä ympäristössä ei ole mahdollisia yhteysvirheitä aiheuttavia tekijöitä.

Yhteysvirheitä aiheuttavat:

• Voimakkaat tai useat virtalähteet tai jatkojohdot
  • Langattomat puhelimet tai kaiuttimet
  • Muut langattomat laitteet (jotka toimivat 2,4 tai 5GHz taajuudella)
  • Mikroaaltouuni
  • Langattoman verkon (WiFi) tukiasema
  • Kassalaitteen ja mobiililaitteen olevat edellä luetellut laitteet tai muut esteet, kuten metalli, sementti tai marmori (esim. kassalaite tiskipöydän alla ja iPad tiskipöydän päällä).

Topics: Star mPOP-kassalaite