Kassalaitteen Autoconnect-asetuksen asettaminen iPadille

Voit asettaa kassalaitteen yhdistymään automaattisesti seuraavasti:

1. Jos et ole asentanut mPOP Utilityä iPadille, avaa "App Store" -sovellus iPadissa ja hae "mPOP Utility"

2. Valitse "mPOP Utility" ja klikkaa "Asenna".

3. Avaa "mPOP Utility" ja

• valitse "Bluetooth Settings"
  • valitse "Auto Connection" ja "New Pairing Permission" -asetus päälle
  • hyväksy valinta "Apply" napista.
  • Vastaa kahteen seuraavaan kysymykseen (Apply? ja Continue?) "Yes"

Jos "Apply" -napin painamisen jälkeen saat virheilmoituksen "FAILURE" mPOP Utilityssä, niin katso ohje alta kohdasta "Mahdolliset ongelmatilanteet "Auto Connect" asetuksen asettamisessa".

4. Käynnistä kassalaitteisto uudestaan käyttämällä virta virtakytkimestä hetkeksi pois ja takaisin päälle.

Mahdolliset ongelmatilanteet "Auto Connect" -asetuksen asettamisessa

Jos "Apply"-napin painamisen jälkeen saat virheilmoituksen "FAILURE" mPOP Utilityssä, niin

1. Mene iPadin asetuksiin ja Bluetooth-asetuksiin:

2. Täppää STAR mPOP <laitteenID> "Ei Yhteydessä" / "Not Connected" tekstiä ja hetken päästä teksti muuttuu "Yhteydessä" / "Connected".