Neuvoja ja vastauksia OP Kassa -tiimiltä

Käteiskassan avausnapin asettaminen Star mPOPiin

Jos haluat asentaa käteiskassalle avausnapin, voit tehdä sen seuraavasti:
1. Jos et ole asentanut mPOP Utilityä iPadille, avaa "App Store"-sovellus iPadissa ja hae "mPOP Utility".

2. Valitse "mPOP Utility" ja klikkaa "Asenna".

3. Avaa "mPOP Utility" ja valitse "Memory Switch Settings". Vaihda asetuksen "Drawer Open Switch" arvoksi "Enable" ja paina "Apply".

Illustration

Etkö löytänyt etsimääsi? Kotimainen asiakaspalvelu palvelee päivittäin kello 8.00–21.00.

Ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse asiakaspalvelu@op-kassa.fi tai puhelimitse 010 252 0800