Vaihtorahan näyttäminen käteismaksujen yhteydessä

Posted by OP Kassa on 17.1.2020 14:13:16

Opas vaihtorahan näyttämisen asetuksiin iPadilla.

Vaihtorahan näyttämiseen maksutavan yhteydessä OP Kassa tarjoaa 3. vaihtoehtoa:

1. Vaihtoraha näytetään kunnes käyttäjä painaa "Valmis" -painiketta
  2. Vaihtoraha näytetään muutaman sekunnin ajan
  3. Vaihtorahaa ei näytetä ollenkaan

Näitä vaihtoehtoja voi asettaa Lisäasetuksissa (Valikko -> Hallinta -> Lisäasetukset)

1. Vaihtoraha näytetään, kunnes käyttäjä painaa "Valmis" -painiketta

Jos asetus Sähköpostia ei kysytä maksun lopuksi ei ole päällä (kuvassa alla), vaihtoraha näytetään maksutapahtuman lopuksi, kunnes käyttäjä painaa "Valmis" -nappia.

2. Vaihtoraha näytetään muutaman sekunnin ajan

Jos asetus Sähköpostia ei kysytä maksun lopuksi käännetään päälle (kuvassa), mahdollinen vaihtoraha (käteismaksuissa) näytetään muutaman sekunnin ajan ruudulla ja näkymä palautuu automaattisesti päänäkymään.

3. Vaihtorahaa ei näytetä ollenkaan

Jos lisäasetuksista asetetaan valinta Käteismaksuissa ei näytetä vaihtorahaa päälle (kuvassa), riippuen sähköpostin kysymisasetuksesta näytetään käteismaksun yhteydessä joko ainoastaan Käsitellään käteismaksua -näkymä ennen mahdollisuutta syöttää asiakkaan sähköpostiosoite

tai sen sijaan vain nopeasti Maksu hyväksytty -ilmoitus päänäkymässä:

Parhaan vaihtoehdon omaan käyttöösi löydät kokeilemalla.