Kassasovelluksen päivittäminen iPadilla

Posted by OP Kassa on 17.1.2020 13:31:50

Näin päivität kassasovelluksen uusimman version iPadiisi.

Päivitä OP Kassa -sovellus näitä ohjeita seuraamalla:

1. Avaa App Store, joka löytyy iPadin kotinäkymästä.

2. Hae OP Kassa -sovellus App Storen oikean ylänurkan hakukentän avulla.

3. Paina Päivitä-nappia, ja uusin versio päivittyy laitteellesi (kuvassa "Open", koska sovelluksesta on asennettuna uusin versio).

Automaattiset sovelluspäivitykset

Jos haluat saada OP Kassan sovelluspäivitykset automaattisesti, voit käydä asettamassa päivitykset automaattisiksi seuraavin ohjein:

1. Valitse Asetukset iPadin kotinäkymästä.

2. Kohdasta Yleiset valitse Appien päivitys taustalla. Tästä voit valita kaikkien sovellusten automaattisen päivityksen tai ainoastaan OP Kassan.