Neuvoja ja vastauksia OP Kassa -tiimiltä

Sähköpostikuitin lähetysasetus

Posted by OP Kassa on 17.1.2020 14:20:37

Voit valita, haluatko lähettää asiakkaalle sähköpostikuitin vai et. Sähköpostikuitin pois jättäminen nopeuttaa maksutapahtumaa. Tästä löydät ohjeet asetusten säätämiseen.

OP Kassa tarjoaa maksutapahtuman lopuksi näkymän, jossa voit lähettää asiakkaalle kuitin  sähköpostitse. Tässä näkymässä näytetään myös mahdollisen vaihtorahan määrä (käteismaksut).

Jos et halua lähettää sähköpostikuittia, tämän näkymän voi ohittaa kääntämällä Lisäasetuksista (Valikko -> Hallinta -> Lisäasetukset) päälle asetuksen Sähköpostia ei kysytä maksun lopuksi.

Tällöin maksutapahtuman jälkeen ei näytetä lainkaan näkymää, jossa voit lähettää asiakkaalle kuitin sähköpostitse, vaan mahdollinen vaihtoraha (käteismaksuissa) näytetään muutaman sekunnin ajan ruudulla. Sen jälkeen näkymä palautuu automaattisesti päänäkymään.

Huomaathan, että asetus "Sähköpostia ei kysytä maksun lopuksi" (kuitin lähettämiseksi sähköpostilla) pitää olla päällä, jos haluat, että paperikuittia ei tulosteta automaattisesti (asetus: "Kuittia ei tulosteta automaattisesti"). Lue lisää aiheesta tästä oppaasta.

Topics: iPad

Illustration

Etkö löytänyt etsimääsi? Kotimainen asiakaspalvelu palvelee ma–pe 8–21 ja la–su 8–16. Arkipyhät suljettu.

Ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse asiakaspalvelu@op-kassa.fi tai puhelimitse 010 252 0800