Neuvoja ja vastauksia OP Kassa -tiimiltä

Myyntipäivän päättymisajan asettaminen

Posted by OP Kassa on 17.1.2020 14:13:46

Ohje myyntipäivän päättymisajan asettamiseen iPad-sovelluksessa.

OP Kassa tarjoaa monipuoliset myyntiraportit. Automaattiset päivä- ja kuukausiraportit (myynti- ja tuoteraportit) sekä näiden lisäksi OP Kassa -sovelluksesta tilattavissa olevat viikkoraportit on asetettu alkamaan ja päättymään vuorokauden vaihtuessa.

Jos liikkeesi on auki yli puolenyön ja haluat sisällyttää aamuyön tuntien myynnin edellisen päivän (kuun, viikon) myyntiin, voit asettaa myyntipäivälle päättymisajan OP Kassan Lisäasetuksissa (Valikko -> Hallinta -> Lisäasetukset). Ajan voi antaa tasatunteina: 01:00 - 05:00.

Kuvassa päättymisajaksi on asetettu klo. 03:00. Tällöin sähköpostilla lähetettäviin edellisen päivän myyntiraportteihin lasketaan kaikki puolen yön jälkeen tapahtunut myynti aina 03:00 asti. 

Huomioitavia asioita:

  • Kun myyntipäivän päättymisaika asetetaan, ensimmäinen automaattinen sähköpostiraportti muutoksen jälkeen (päivä ja kuukausi) lähetetään vielä käyttäen vanhaa päättymisaikaa. Seuraava raportti ajastetaan huomioimaan muuttunut myyntipäivän päättymisaika.
  • Myyntipäivän päättymisaika -asetuksella ei ole vaikutusta OP Kassa -sovelluksen  Myynti- ja Tapahtumat -näkymään. Näissä näkymissä noudatetaan myyntipäivän vaihtumisessa aina arvoa 00:00.

Topics: iPad

Illustration

Etkö löytänyt etsimääsi? Kotimainen asiakaspalvelu palvelee ma–pe 8–21 ja la–su 8–16. Arkipyhät suljettu.

Ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse asiakaspalvelu@op-kassa.fi tai puhelimitse 010 252 0800