Monen kassan tuki

Voit erotella käteiskassasi myyntipisteidesi mukaan, jotta saat tarkat käteissummat ja raportit jokaisesta käytössä olevasta OP Kassa-myyntipisteestä. Tästä löydät ohjeen.

1.) Mene "Hallinta"-osioon ja valitse "Lisäasetukset".

2.) Selaa alas ja valitse kohta "Käteiskassa". Sieltä näet listan käytössäsi olevista käteiskassoista. Käteiskassoja voit luoda niin monta kuin sinulla on käytössä olevia iPad-laitteita.

Huom! Myyntipisteet erotellaan “per iPad”, eli jokaisella iPadilla voi olla käytössään vain yksi käteiskassa.

3.) Valitse haluamasi myyntipiste kullakin käytössä olevalla iPadilla listauksesta - tai luo uusi.

4.) Valmista tuli! Ja nyt vain myymään! Tehtyäsi tämän saat jokaisella myyntipisteellä tekemästäsi käteismyynnistä oman käteiskassaraportin, jossa on eriteltynä jokaisella myyntipisteellä tehty käteismyynti, kuten myös kassan avaus ja sulku sekä nostot ja panot.