Neuvoja ja vastauksia OP Kassa -tiimiltä

Hallintapaneelin yleisesittely

Posted by OP Kassa on 6.4.2020 15:32:14

OP Kassan selaimessa toimiva hallintapaneeli on palvelun sydän. Hallintapaneelissa hallinnoit helposti tuotteita, seuraat myyntejä ja tilaat itsellesi myynti- tai tilitysraportteja. Tästä yleisesittelystä löydät koosteen hallintapaneelin ominaisuuksista.

Kirjautumalla OP Kassa -tilillesi selaimella pääset käsiksi kaikkiin tietoihisi missä ja milloin vain. Voit kirjautua hallintapaneeliin osoitteessa: https://hallinta.op-kassa.fi/ 

Pilveen tallentuvat tiedot takaavat OP Kassasi pysyvän aina ajan tasalla, käytitpä sitä selaimella, mobiililla tai tabletilla.

Hallintapaneelin näkymässä näet heti yhteenvedon myynnistäsi. Muita toimintoja voit valita Hallintapaneelin sivupalkista.

Toiminnot ovat:

 1. Myynti: saat yleiskuvan myynnistä, keskiostoksesta, asiakkaista, maksutavoista sekä myydyimmistä tuotteista ja kategorioista
 2. Raportit: tilaa myyntiraportteja sähköpostiisi tai lataa tilitysraportteja koneellesi.
  1. Lue myös: Myyntiraportin hakeminen hallintapaneelista
 3. Tuotteet: lisää uusia tuotteita, hallinnoi olemassa olevia tuotteita ja tuotevaihtoehtoja, lataa tuotteet Exceliin ja hallinnoi myyntipaikkoja.
  1. Lue myös: Tuotteen luominen tai muokkaaminen
 4. Tilaukset: Jos käytössäsi on verkkokauppalisäosa, näet tilaukset tältä välilehdeltä.
  1. Lue myös: Shopify-ohjeet
  2. Lue  myös: Vilkas-ohjeet
 5. Hallinta: näet yleiskuvan käytössä olevastasi palvelukokonaisuudesta ja lisäosista. Näkymässä hallitset myös ulkopuolisten sovellusten, kuten Shopify-verkkokaupan, oikeuksia sekä käyttöoikeuksia.
  1. Lue myös: Käyttöoikeudet

Topics: Hallintapaneeli

Illustration

Etkö löytänyt etsimääsi? Kotimainen asiakaspalvelu palvelee ma–pe 8–21 ja la–su 8–16. Arkipyhät suljettu.

Ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse asiakaspalvelu@op-kassa.fi tai puhelimitse 010 252 0800