Tuoteryhmän luominen

Kun alat lisätä tuotteita OP Kassaan, sinun kannattaa ryhmitellä tuotteet tuoteryhmiin. Tämä helpottaa myyntiraporteissa menekkien seuraamista.

Tuoteryhmiä voit luoda sekä Hallintapaneelissa että sovelluksen Android- ja iPad-versioissa.

Hallintapaneelissa voit luoda tuoteryhmän seuraavasti:

1. Valitse sivupalkista kohta "Tuotteet" -> "Tuoteryhmät".
  2. Paina avautuvassa näkymässä "Lisää tuoteryhmä" -painiketta. tuoteryhmät
  3. Syötä avautuvassa ikkunassa tuoteryhmälle nimi ja paina "Tallenna". Valmista tuli!

Tuoteryhmän voit luoda myös tuotteen luomisen yhteydessä painamalla +Lisää uusi tuoteryhmä -painiketta.