Tuoteryhmän luominen

Kun alat lisätä tuotteita OP Kassaan, sinun kannattaa ryhmitellä tuotteet tuoteryhmiin. Tämä helpottaa myyntiraporteissa menekkien seuraamista.

Tuoteryhmiä voit luoda sekä Hallintapaneelissa että OP Kassa -sovelluksen iPad-versiossa.

Hallintapaneelissa voit luoda tuoteryhmän seuraavasti:

1. Valitse sivupalkista kohta "Tuotteet" ja sen jälkeen "lisää tuote".

2. Valitse "+Lisää uusi tuoteryhmä"

3. Syötä avautuvassa ikkunassa uudelle tuoteryhmälle nimi ja paina "Tallenna." Valmista tuli!