Myyntiraportin hakeminen hallintapaneelista

Voit tilata erilaisia myyntiraportteja hallintapaneelista tai muokata raporttiasetuksia seuraavasti.

Myyntiraportit

Näyttökuva 2019-11-14 kello 14.00.06

Tilaat myyntiraportin seuraavasti:

1. Valitse sivupalkista kohta “Raportit”
  2. Valitse “Myyntiraportit”
  3. Valitse myyntipaikka, josta haluat raportin. Voit valita joko kaikki myyntipaikkasi tai tietyn myyntipaikan.
  4. Valitse avautuvassa näkymässä haluamasi aikaväli ja sähköpostiosoite ja paina “Lähetä raportti”

Automaattiset raportit

Näyttökuva 2019-11-14 kello 14.00.20

Automaattiset raportit

Automaattisia raportteja ovat käteiskassaraportti, päivittäinen myyntiraportti ja kuukausittainen myyntiraportti.

Raportteja on kahta tyyppiä

1. Koontiraportti, johon on koostettu kaikkien myyntipaikkojesi myynnit. Lähetetään oletuksena automaattisesti pääkäyttäjälle. Asetusta ja vastaanottajia voi muokata itse.
  2. Myyntipaikkakohtainen raportti, joka näyttää vain kyseisen myyntipaikan myynnit. Oletuksena tätä raporttia ei lähetetä automaattisesti. Asetusta ja vastaanottajia voi muokata itse.

Automaattisten raporttien asetusten muokkaaminen

1. Siirry kohtaan Raportit -> Automaattiset raportit
  2. Klikkaa näkymästä haluamasi raporttityyppi: käteiskassaraportti, päivittäinen myyntiraportti tai kuukausittainen myyntiraportti.
  3. Valitse avautuvasta näkymästä, haluatko lähettää koonti- tai myyntipaikkakohtaisia raportteja. Syötä raporttien vastaanottajat avoimiin kenttiin. Lisää kenttiä saat +Lisää vastaanottaja -painikkeesta. Vastaanottajan voit poistaa roskakori-painikkeella.

4. Tallenna tekemäsi muutokset sivun alareunasta löytyvästä vihreästä "Tallenna" -painikkeesta.