Tuotteiden lisääminen myyntiruudukkoon

Voit tehdä myyntiä ruudukkonäkymästä tai vapaamyyntinä. Kun siirryt ruudukkonäkymään ensimmäisen kerran, saat eteesi seuraavan näkymän:

tuoteruudukko

Näkymässä voit valita tuotteita ruudukkoon seuraavasti.

1. Paina kynä-painiketta, niin pääset muokkaustilaan.
  2. Valitse tuotteelle sijainti ruudukolta painamalla haluamaasi ruutua.
  3. Valitse ruudukkoon lisättävä tuote.
  4. Valitse ruudun väri.
  5. Paina Tallenna.

Kun olet lisännyt kaikki haluamasi tuotteet, paina “valmis”.

Voit luoda myyntiruudukolle neljä välilehteä ja navigoida niiden välillä pallopainikkeilla.

android-ruudukko

Myyntiruudukosta myyt helposti valitsemalla tuotteen ja painamalla alareunaan ilmestyvää "Kassalle" -painiketta. Vapaamyyntinä voit myydä valitsemalla alareunan +-painikkeen.

android-myyntinäkymä