Tuotteen ja tuoteryhmän luominen

Posted by OP Kassa on 17.1.2020 14:22:26

Näin luot tuotteita ja tuoteryhmiä Android-sovelluksella.

Tuotteen luonti

1. Voit luoda ja muokata tuotteita muokkaustilassa. Siirry ensin Kassa-näkymään ja ruudukon muokkaustilaan oikean yläkulman kynä-ikonista. Valitse sen jälkeen Muokkaa tuotteita ruudukon alareunasta.
myyntiruudukko

2. Valitse Luo tuote.

2. Voit asettaa tuotteelle nimen, hinnan, tuoteryhmän ja arvonlisäveron. Paina lopuksi Tallenna.

luo-tuote-android

Tuotteiden muokkaus

Voit muokata olemassa olevaa tuotetta painamalla Muokkaa tuotteita-näkymässä Tuotteet-listalta haluamaasi tuotetta. Paina Tallenna.

Tuoteryhmien lisääminen ja muokkaus

Voit lisätä ja muokata tuoteryhmiä samoissa näkymissä kuin tuotteitakin. Valitse tuotteen sijaan Luo tuoteryhmä. Jos haluat muokata tuoteryhmän nimeä, valitse haluamasi tuoteryhmä Tuoteryhmät-listalta.

Lue myös ohje tuotteen luontiin iPadilla tai hallintapaneelissa.