Myyminen Android-sovelluksella

Näin teet käteis- tai korttimyynnin Android-sovelluksella.

Voit vastaanottaa maksuja joko käteisellä tai erillisen korttimaksupäätteen avulla myös maksukorteilla.

Valitse myytävä tuote myyntiruudukosta tai myy vapaamyyntinä.

android-myyntinäkymä

Kassalle siirtymisen jälkeen voit valita maksutavan avautuvasta näkymästä:

Valitse näkymästä haluamasi maksutapa (maksukortti tai käteinen), ja voit vastaanottaa maksun.

Maksutapahtuman jälkeen kuitin voi lähettää asiakkaalle sähköpostitse, tai jos käytät kassalaitteistoa, tulostaa sen.