Miura-maksupäätteen yhdistäminen Android-puhelimeen

Posted by OP Kassa on 17.1.2020 14:26:01

Näin yhdistät Miura-maksupäätteen Android-puhelimeesi.

Miura-maksupääte yhdistetään puhelimeen Bluetooth-yhteyden avulla.

Kun haluat yhdistää päätteen, valitse sovelluksen sivupaneelista kohta “Laitehallinta”.

Kun olet valinnut kohdan "Laitehallinta", toimi seuraavasti:

1. Paina Lisää laite
  2. Valitse Kortinlukijat-kohdasta Miura
  3. Käynnistä maksupääte painamalla sen yläosassa olevaa virtapainiketta
  4. Aseta maksupääte yhdistämistilaan pitämällä laitteen etuosassa olevaa painiketta pohjassa niin pitkään, että painikkeessa oleva sininen valo alkaa välkkyä nopeasti.
  5. Paina sovelluksen “Yhdistä” -nappia.
  6. Valitse paritettava laite
  7. Hyväksy paritus sekä Miurasta että puhelimesta.
  8. Valmista tuli!

Tutustu myös Miura-maksupäätteen käyttöohjeisiin.

Topics: Miura