Laskukirjaus

OP Kassalla mahdollisuus kirjata kirjanpitoon myös laskulla myydyt tuotteet. Tästä löydät Android-version ohjeet.

Voit tarjota asiakkaalle maksutavaksi myös laskukirjausta. Jos kirjaat tuotteen laskulle, OP Kassa merkitsee myynnin myyntipäivälle ja luo kuitin laskukirjauksesta. Laskulle tehdyt myynnit näkyvät myyntipäivän raportissa "laskukirjaus" -maksutavan kohdalla.

Varsinainen lasku on muodostettava ja toimitettava asiakkaalle erikseen.

Laskulle myyminen Android-versiolla tapahtuu seuraavasti.

1. Valitse kassalla maksutavaksi kohta "muut maksutavat", jolloin pääset valikkoon, josta voit valita haluamasi maksutavan.

2. Valitse listalta maksutavaksi "laskukirjaus".

3. Valitse alareunasta "maksa" -painike.

4. Maksun jälkeen voit lähettää asiakkaan kuitin sähköpostitse. Laskulle myydyt tapahtumat näkyvät sovelluksessa seuraavalla tavalla:

Huomioithan, että kuitti ei ole varsinainen lasku ja että OP Kassa ei muodosta laskua asiakkaalle. Lasku on luotava muulla tavalla.