Android-sovelluksen käyttöönotto ja ensikirjautuminen

Käyttöönottoa varten tarvitset OP Kassa -tunnuksen sekä sovelluksen. Tästä löydät ohjeet Android-sovelluksen käyttöönottoon.

1. Luo OP Kassa -tunnus osoitteessa https://hallinta.op-kassa.fi. Voit joko luoda itsellesi maksuttoman kokeilutunnuksen tai tilata palvelun käyttöösi valitsemalla itsellesi sopivan palvelupaketin osoitteessa https://www.op-kassa.fi/hinnasto . Käyttäjätunnuksesi muodostuu sähköpostiosoitteestasi ja salasanasta. Käyttäjätunnuksen luominen on maksutonta.
  2. Lataa OP Kassa -sovellus Play Storesta
  3. Kirjaudu sisään sovellukseen OP Kassa -tunnuksellasi

Ensikirjautumisen yhteydessä sovellus pyytää sinua asettamaan itsellesi nelinumeroisen pääsykoodin, jonka avulla kirjaudut jatkossa sisään sovellukseen. Muistathan valita pääsykoodisi siten, ettei se ole liian helposti arvattavissa. Esimerkiksi 1234 ja 0000 eivät ole turvallisia pääsykoodeja.