Hyvityksen tai palautuksen tekeminen Android-sovelluksella

Posted by OP Kassa on 17.1.2020 14:34:13

Tästä löydät ohjeen hyvityksen tai palautuksen tekemiseen Android-sovelluksella.

OP Kassassa palauttaminen tarkoittaa sitä, että asiakas palauttaa tuotteen ja saa ostoksesta rahan takaisin. Hyvityksessä palautetaan vain rahaa, ei tuotteita.

Voit tehdä hyvityksiä tai palautuksia seuraavasti:

• Valitse sovelluksen sivupalkista kohta Tapahtumat
android-tapahtumat
  • Valitse haluamasi tapahtuma listalta. Jos tapahtumaa ei näy listalla, vedä listaa alaspäin jolloin lista päivittyy. Listalla näkyvät ensin hyvitykset ja palautukset ja sen jälkeen myynnit.

Screenshot_20210204-160122_OP Mobiilikassa

• Kun olet valinnut tapahtuman, valitse alareunasta Palautus tai Hyvitys
Screenshot_20210204-160148_OP Mobiilikassa
  • Jos valitsit palautus, näet listan ostoksen tuotteista, ja voit valita palautettavat tuotteet. Paina sen jälkeen palauta.

Screenshot_20210204-084126_OP Mobiilikassa

• Valitse, palautetaanko tuote varastoon vai merkitäänkö se hävikkiin.

Screenshot_20210204-084130_OP Mobiilikassa

• Valitse palautuksen maksutapa. Maksun voi aina palauttaa käteisellä ja laskukirjauksella. Jos  osa tai koko ostos on maksettu maksukortilla, kortille voi palauttaa maksimissaan sen osuuden, joka kortilla on maksettu.

Screenshot_20210204-084134_OP Mobiilikassa

• Voit halutessasi lähettää kuitin asiakkaan sähköpostiin.
  • Paina sen jälkeen Valmis
    Screenshot_20210204-085440_OP Mobiilikassa

Huomaathan, että hyvityksen voit tehdä joko kortilla tai käteisellä. Kortille hyvittäessä et tarvitse ostoon käytettyä pankkikorttia. Käteismaksua ei ole mahdollista hyvittää kortille.