Hyvityksen tai palautuksen tekeminen Android-sovelluksella

Tästä löydät ohjeen hyvityksen tai palautuksen tekemiseen Android-sovelluksella.

OP Kassassa palauttaminen tarkoittaa sitä, että asiakas palauttaa tuotteen ja saa ostoksesta rahan takaisin. Hyvityksessä palautetaan vain rahaa, ei tuotteita.

Voit tehdä hyvityksiä tai palautuksia seuraavasti:

• Valitse sovelluksen sivupalkista kohta “Tapahtumat”
android-tapahtumat
  • Valitse haluamasi tapahtuma listalta
  • Kun olet valinnut tapahtuman, valitse alareunasta "Hyvitys" tai "Palautus"

Tämän jälkeen voit valita palautettavat tuotteet tai hyvityksen ja sen maksutavan sekä tulostaa tai lähettää kuitin asiakkaalle.

Palautustilanteessa voit valita, palautatko tuotteen varastoon vai hävikkiin.

Huomaathan, että hyvityksen voit tehdä joko kortilla tai käteisellä. Kortille hyvittäessä et tarvitse ostoon käytettyä pankkikorttia. Käteismaksua ei ole mahdollista hyvittää kortille.