OP_kassa_kuntosali

Teekauppa TakeT

Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä toimiviin teekauppoihin haluttiin iPadilla toimiva kassajärjestelmä. OP Kassa on ollut matkassa mukana alusta asti.

Uusien tuotteiden lisääminen ja myyntiruudukon muokkaus on tosi helppoa. Se helpottaa tuotehallintaa ja myyntiä.” (Anu Tummavuori-Liemann, yrittäjä - TakeT)

Lue lisää

Ulkokuntosali The Park Hietsu

OP Kassaa käytetään ulkotreenikeskuksessa iPadin ja siihen langattomasti yhdistettävän korttimaksupäätteen voimin. Maksukorttien lisäksi treenikäynnin voi maksaa ePassilla, Eazybreakilla tai Smartum-seteleillä.

Kannettava kassaratkaisu sopii tällaiseen juttuun ihan täydellisesti (Olli-Pekka Komulainen, yrittäjä - The Park Hietsu, Helsinki)

Lue lisää

Ravintola Jörn's Döner

Tampereen Laukontorilla toimiva Jörn’s Döner tekee berliiniläistä döneriä rakkaudella ja tuoreista raaka-aineista. OP Kassa on ollut käytössä kesästä 2017 saakka.

Useita kassajärjestelmiä käyttäneet työntekijäni kehuivat, että mikään kassa ei ole ollut näin yksinkertainen ja helppokäyttöinen." (Veli-Pekka Virtanen, yrittäjä - Jörn's Döner, Tampere)

Lue lisää

Lue kaikki asiakastarinat  

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Tavoitat meidät myös sähköpostitse asiakaspalvelu@op-kassa.fi ja puhelimitse 010 252 0800.

illustration-1.png