kassa-myymala_dark-163634-edited.png

Jatkuvaan myyntiin

OP Kassa Myymälällä vastaanotat maksuja ja hoidat myymäläsi päivittäiset toiminnot helposti. Sen monipuoliset ominaisuudet on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja auttamaan myyntisi kasvattamisessa ja asiakkaidesi palvelemisessa.

OP Kassa Myymälän ja erillisen maksupäätteen avulla vastaanotat kortti- ja käteismaksut, ylläpidät tuoterekisteriä, seuraat myyntitapahtumia reaaliajassa ja kehität liiketoimintaasi selkeiden myyntiraporttien avulla.

Vastaanota maksuja

OP Kassa Myymälällä vastaanotat kortti- ja käteismaksuja, ylläpidät tuoterekisteriä, seuraat myyntitapahtumia reaaliajassa ja kehität liiketoimintaasi selkeiden myyntiraporttien avulla. Hoidat myös hyvitykset ja palautukset helposti. Kuitin voit toimittaa asiakkaalle joko sähköisessä muodossa tai tulostettuna.

Tutustu kassasovellukseen

Kehitä myyntiä

OP Kassan analytiikan avulla voit vertailla päivä- tai tuntikohtaista myyntiä omaan keskiarvoosi. Tämän hetken myynnin ja keskiarvon erotusta voi tarkastella sekä euromääräisesti että muutosprosentteina. OP Kassan raportista näet tiedot eniten myyvistä tuotteista ja tuotekategorioista sekä myyntisi kehityksestä.

Tutustu hallintapaneeliin

Valitse lisäpalvelut

Voit täydentää OP Kassa Myymälää myös myymälätarvikkeilla. Kassalipas, viivakoodinlukija ja kuittitulostin integroituvat saumattomasti kassajärjestelmään, mikä tekee asiakkaiden palvelemisesta vaivatonta. Verkkokauppaintegraatio mahdollistaa myynnin monessa kanavassa ja helpottaa varastonhallintaa.

Tutustu myymälätarvikkeisiin

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Tavoitat meidät myös sähköpostitse
asiakaspalvelu@op-kassa.fi ja puhelimitse 010 252 0800.

Subpage.png