Verkkokauppa

OP Kassan avulla viet myyntisi verkkoon ja kohtaat asiakkaasi siellä, missä he viettävät aikaansa. Verkkokaupalla tavoitat asiakkaita laajemmin kuin pelkällä myymälällä, ja myynti monessa kanavassa on helppoa, kun kivijalan ja verkkokaupan tuote- ja varastotiedot voi yhdistää saumattomasti. OP Kassa tarjoaa ensimmäisenä Pohjoismaissa valmiin integraation suosittuun Shopify-verkkokauppa-alustaan.

 

OP Kassan valmis Shopify-integraatio tekee verkkokaupasta sujuvaa

Shopify on helppokäyttöinen verkkokauppa, jonka käyttöönotto on nopeaa eikä vaadi ohjelmointitaitoja. Verkkokauppaa voi muokata omiin tarpeisiin sopivaksi lukuisten lisäosien avulla, ja sen aloituskustannukset ovat pienet.

OP Kassa ja Shopify yhdistävät verkkokaupan ja kivijalan tuotetiedon sekä varaston- ja myynninseurannan saumattomasti. Verkkokaupasta tehdyt tilaukset näkyvät OP Kassassa, ja tuotesaldo päivittyy reaaliaikaisesti. Tieto päivittyy OP Kassaan myös silloin, kun tilaus toimitetaan tai palautetaan.

Verkkokaupan myynti näkyy OP-kassan myyntiraporteilla samoin kuin muukin myynti, joten säästät aikaa ja vaivaa, kun saat kaikista myyntikanavistasi tiedot yhteen paikkaan.

Katso tukisivuiltamme, kuinka yhdistät Shopifyn OP Kassaasi.

Post1.jpg

OP Kassan asiakaspalvelu auttaa kaikissa OP Kassan ja Shopifyn yhdistämiseen liittyvissä kysymyksissä. Shopify vastaa itse hinnoittelustaan ja asiakaspalvelustaan.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Tavoitat meidät myös sähköpostitse
asiakaspalvelu@pivokassa.fi ja puhelimitse 010 252 0800.

Subpage.png