Verkkokauppa

Verkkokauppa on tehokas keino tavoittaa kuluttajat siellä, missä he viettävät aikaansa. OP Kassan valmis Shopify-integraatio yhdistää kivijalkamyymälän ja verkkokaupan ja lisää samalla yrityksen mahdollisuuksia. 

 

OP Kassa + Shopify = helppoa! 

OP Kassa ja Shopify yhdistävät verkkokaupan ja kivijalan saumattomasti. Varastosaldosi ja myynninseuranta pysyvät aina ajan tasalla, myit sitten myymälässä, tapahtumissa tai verkossa. Verkkokaupasta tehdyt tilaukset näkyvät OP Kassassa, ja tuotesaldo päivittyy reaaliaikaisesti. Tieto päivittyy OP Kassaan myös silloin, kun tilaus toimitetaan tai palautetaan.

Verkkokaupan myynti näkyy OP-kassan myyntiraporteilla samoin kuin muukin myynti, joten säästät aikaa ja vaivaa, kun saat kaikista myyntikanavistasi tiedot yhteen paikkaan. Katso tukisivuiltamme, kuinka yhdistät Shopifyn OP Kassaasi.

Post1.jpg

Mikä Shopify?

Shopify on helppokäyttöinen ja suosittu verkkokauppa-alusta, jonka käyttöönotto on nopeaa eikä vaadi ohjelmointitaitoja. Verkkokauppaa voi muokata omiin tarpeisiin sopivaksi lukuisten lisäosien avulla, ja sen aloituskustannukset ovat pienet. 

Tukea Shopify-verkkokaupan perustamiseen saat yhteistyökumppaniltamme Woolmanilta.

 

OP Kassan asiakaspalvelu auttaa kaikissa OP Kassan ja Shopifyn yhdistämiseen liittyvissä kysymyksissä. Shopify vastaa itse hinnoittelustaan ja asiakaspalvelustaan.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Tavoitat meidät myös sähköpostitse
asiakaspalvelu@op-kassa.fi ja puhelimitse 010 252 0800.

Subpage.png