OP Kassa – verkkokauppaintegraatio

Tavoita kuluttajat verkossa

Verkkokauppa on tehokas keino tavoittaa kuluttajat siellä, missä he viettävät aikaansa. OP Kassan valmis Shopify-integraatio yhdistää kivijalkamyymälän ja verkkokaupan vaivattomasti. Integraation ansiosta varastosaldosi ja myynninseuranta ovat aina ajan tasalla, myit sitten myymälässä, tapahtumissa tai verkossa.

OP Kassan ja Shopifyn yhdistelmä on vähentänyt työkuormaa, kun kaiken saa samalle raportille. Myyntejä on helppo seurata hallintapaneelista vaikka kännykällä.

Olli-Pekka Komulainen, yrittäjä
The Park Hietsu, Helsinki

OP Kassa + Shopify = saumatonta yhteispeliä

Reaaliaikaisesti päivittyvä tuotesaldo helpottaa kauppiaan arkista työtä. Verkkokaupasta tehdyt tilaukset sekä tiedot toimituksista ja palautuksista välittyvät OP Kassaan, ja verkkokaupan myynti näkyy selkeästi myyntiraporteilla.

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa integraatioon liittyvissä kysymyksissä. Shopify vastaa itse hinnoittelustaan ja asiakaspalvelustaan.

Mikä Shopify?

Shopify on helppokäyttöinen ja suosittu verkkokauppa-alusta, jonka käyttöönotto ei vaadi ohjelmointitaitoja. Verkkokauppaa voi muokata omiin tarpeisiin sopivaksi lukuisten lisäosien avulla, ja sen aloituskustannukset ovat pienet.

Tukea Shopify-verkkokaupan perustamiseen saat halutessasi yhteistyökumppaniltamme Woolmanilta

Tutustu käyttöohjeisiin
OP_kassa_Park_Hietsu44-1
Lataa opas

Millaisen kassan tarvitset?

Kartoita oppaamme avulla yrityksellesi parhaiten soveltuva kassajärjestelmä!

Lataa opas

Tilaa OP Kassan uutiskirje

Vinkkejä ja neuvoja kauppiaille