OP Kassan sovellus ja hallintapaneeli

Tee kauppaa mobiililaitteella

iPadeilla ja Android-puhelimilla toimiva kassasovellus on OP Kassan sydän. Tietosi synkronoituvat turvalliseen pilvipalveluun, joten voit käyttää sitä usealla laitteella.

Sovelluksella kirjaat myynnit, hoidat hyvitykset ja palautukset sekä muokkaat tuoterekisteriä. Helppokäyttöinen ruudukkonäkymä nopeuttaa myyntiä ja asiakaspalveluchat auttaa kaikissa tilanteissa.

Maksutapoina toimivat käteinen, maksukortit, lounas- ja virkistyssetelit, Apple Pay, laskukirjaus sekä lahjakortti.

 

Tutustu käyttöohjeisiin.

Kirjaudu OP Kassaan selaimella

OP Kassan selainpohjainen Hallintapaneeli on avain tuotetietoihin, käyttäjähallintaan ja myynninseurantaan.

 

kassa-backoffice-square

Tuoterekisteri

Hallintapaneeli tarjoaa kassasovellusta järeämmät työkalut tuoterekisterin muokkaamiseen ja mahdollistaa esimerkiksi tuotteiden massatuonnin Excelin avulla. Tuoterekisteriin voit lisätä tarpeellisia lisätietoja, kuten tuotekohtaiset alv-kannat, tiedot tuotteen valmistajasta ja viivakoodit.

 

Mittaristo ja kaikkien myyntikanavien seuranta

Hallintapaneelista näet myyntisi reaaliaikaisesti. Voit seurata sitä kuukausittain, viikoittain, päivittäin tai tunneittain eriteltynä. Myyntiraporteilta näet eniten myyvät tuotteet ja tuotekategoriat selkeästi.

Kaikkien myyntikanaviesi tiedot näkyvät yhdessä näkymässä, ja myymälän, verkkokaupan ja pop up -myynnin tulokset ovat tarkasteltavissa sekä kokonaisuutena että eriteltyinä.

Tutustu käyttöohjeisiin
OP-kassa-ulkona
Lataa opas

Millaisen kassan tarvitset?

Kartoita oppaamme avulla yrityksellesi parhaiten soveltuva kassajärjestelmä!

Lataa opas

Tilaa OP Kassan uutiskirje

Vinkkejä ja neuvoja kauppiaille