Raportointi

Selkeä raportointi auttaa sinua kehittämään liiketoimintaasi. Myyntilukujen seuraaminen ja analysointi auttaa hahmottamaan myynnin nykytilanteen sekä kehityssuunnan. Näin voit unohtaa arvailun ja pohjata kaikki tulevat suunnitelmat ja toimenpiteet tietoon.

Pohjaa suunnitelmasi faktatietoihin

Myyntihistoriaa seuraamalla voit ennakoida tulevaa myyntiäsi, jolloin pystyt varautumaan kiireisiin sekä hiljaisempiin ajanjaksoihin ja kellonaikoihin. Näin tiedät varata oikean määrän tuotteita ja riittävästi henkilökuntaa juuri oikeaan aikaan.


Kokeile ilmaiseksi     Osta nyt

deviceses.png

raportointi.jpg

Analysoi myyntiäsi
raporttien avulla

Älykkään analytiikan avulla voit vertailla päivä- tai tuntikohtaista myyntiä omaan keskiarvoosi. Tämän hetken myynnin ja keskiarvon erotusta voidaan tarkastella sekä euromääräisesti että muutosprosentteina.

 

Kokeile ilmaiseksi     Osta nyt

Reaaliaikainen seuranta

Myynnin seuraaminen onnistuu reaaliaikaisesti, joko kuukausittain, viikoittain, päivittäin tai tunneittain tarkasteltuna. Voit seurata päivän myyntitilannetta omalla iPadillasi missä tahansa oletkin. Päivittäisten myyntien listautuminen kalenterinäkymään antaa nopealla vilkaisulla kokonaiskuvan myynnin kehityksestä ja päiväkohtaisista eroista.

 

Automaattinen raportointi

Pivo Kassan raportista näet tiedot eniten myyvistä tuotteista ja tuotekategorioista sekä myyntisi kehityksestä. Jokaisen päivän päätteeksi sinulle toimitetaan automaattisesti raportti kyseisen päivän myynneistä.

Kaikkien myyntikanavien tiedot yhdessä paikassa

Kaikkien myyntikanaviesi myynnit ovat seurattavissa samasta paikasta. Näin myymälän, verkkokaupan ja pop up -myynnin tulokset ovat tarkasteltavissa sekä kokonaisuutena että eriteltyinä toisistaan.  

Pivo Kassa on yrityksellesi

Raportointi
Maksupääte
Verkkokauppa
Mobiili kassajärjestelmä
Viivakoodinlukija
Kassalipas
Kuitti
Tuoterekisteri
Pop up
Myymälä
Helppokäyttöinen sovellus
Usean kassan tuki
Hallintapaneeli selaimessa  Ominaisuus tulossa
Vakioasiakkaan seuranta
 • 1500x1004-150x150.jpg

  "Tosi käyttäjäystävällinen!"

  Pivo Kassa on niin helppo, niin selkeä ja niin yksinkertainen, että siinä ei mene kauaakaan että sen logiikan oppii. Tosi käyttäjäystävällinen.
  Tuija Orava, yrittäjä - Art Story, Porvoo
 • 1500x1002-150x150.jpg

  Yksinkertainen, tyylikäs ja ketterä

  Halusin nimenomaan etsiä sellaisen (kassan), joka näyttää yksinkertaiselta mutta tyylikkäältä, ja samalla ei ole hirveän isokokoinen. Koska se miltä täällä myymälässä näyttää, sekä täällä että monessa muussa myymälässä, on tosi tärkeä juttu.
  Tuija Orava, yrittäjä - Art Story, Porvoo
 • 1500x1003-150x150.jpg

  "Tuotteiden sisäänvienti oli helppoa ja hyvin selkeää"

  Tuotteiden sisäänvienti ei vienyt kovinkaan pitkää aikaa, vaikka meilläkin tuotteita on aika laaja kirjo. Eli hyvin helppoa ja hyvin selkeää, ja näin ollen myös hyvin nopeaa tehdä.
  Tuija Orava, yrittäjä - Art Story, Porvoo

Varaa aika maksuttomaan tarpeiden kartoitukseen

Muissa asioissa tavoitat meidät sähköpostitse
asiakaspalvelu@pivokassa.fi ja puhelimitse 010 252 0800.

Ajankohtaista