Kuitti

Tulostettu vai sähköinen kuitti? Pivo Kassan avulla toimitat kuitin nopeasti ostotapahtuman päätteeksi kummalla tahansa tavalla. 

Kuitit asiakkaalle tulostettuina tai sähköisesti

Asiakkaalle on tarjottava aina kuittia ostotapahtuman yhteydessä. Mikäli asiakas haluaa kuitin, on se tulostettava tai toimitettava hänelle sähköisesti.

Kassaan integroitava kuittitulostin tulostaa asiakkaalle kuitin nopeasti ostotapahtuman päätteeksi. Kuitti voidaan toimittaa asiakkaalle myös sähköpostitse. Asiakas voi halutessaan valita hänelle sopivimman tavan vastaanottaa kuitti ostoksestaan. Kaikki kuitit pysyvät tallessa Pivo Kassa -sovelluksessa, joten erillistä paperikuittien arkistointia ei enää tarvita.

 

Kokeile ilmaiseksi     Osta nyt

kuitin_esikatselu.jpg
kuitin_muokkaus.jpg

Personoi kuittisi

Kuitteja personoimalla saat niistä yrityksesi ilmeen mukaisen markkinointikanavan. Voit lisätä niihin yrityksesi logon, yhteystiedot tai halutessasi vaikkapa alennukseen oikeuttavan viestin seuraavaa ostosta varten. Kuittien muokkaus on helppoa ja tapahtuu suoraan Pivo Kassa -sovelluksessa. 

 

Kokeile ilmaiseksi     Osta nyt

 

Pivo Kassa on yrityksellesi

Raportointi
Maksupääte
Verkkokauppa
Mobiili kassajärjestelmä
Viivakoodinlukija
Kassalipas
Kuitti
Tuoterekisteri
Pop up
Myymälä
Helppokäyttöinen sovellus
Usean kassan tuki
Hallintapaneeli selaimessa  Ominaisuus tulossa
Vakioasiakkaan seuranta
 • 1500x1004-150x150.jpg

  "Tosi käyttäjäystävällinen!"

  Pivo Kassa on niin helppo, niin selkeä ja niin yksinkertainen, että siinä ei mene kauaakaan että sen logiikan oppii. Tosi käyttäjäystävällinen.
  Tuija Orava, yrittäjä - Art Story, Porvoo
 • 1500x1002-150x150.jpg

  Yksinkertainen, tyylikäs ja ketterä

  Halusin nimenomaan etsiä sellaisen (kassan), joka näyttää yksinkertaiselta mutta tyylikkäältä, ja samalla ei ole hirveän isokokoinen. Koska se miltä täällä myymälässä näyttää, sekä täällä että monessa muussa myymälässä, on tosi tärkeä juttu.
  Tuija Orava, yrittäjä - Art Story, Porvoo
 • 1500x1003-150x150.jpg

  "Tuotteiden sisäänvienti oli helppoa ja hyvin selkeää"

  Tuotteiden sisäänvienti ei vienyt kovinkaan pitkää aikaa, vaikka meilläkin tuotteita on aika laaja kirjo. Eli hyvin helppoa ja hyvin selkeää, ja näin ollen myös hyvin nopeaa tehdä.
  Tuija Orava, yrittäjä - Art Story, Porvoo

Varaa aika maksuttomaan tarpeiden kartoitukseen

Muissa asioissa tavoitat meidät sähköpostitse
asiakaspalvelu@pivokassa.fi ja puhelimitse 010 252 0800.

Ajankohtaista