Monipuolinen kassajärjestelmä

OP Kassa on nykyaikainen kassajärjestelmä, joka mukautuu yrityksesi tarpeisiin. Helppokäyttöinen OP Kassa sujuvoittaa arkeasi, jotta voit keskittyä asiakkaidesi palvelemiseen ja myyntisi kasvattamiseen.

OP Kassalla vastaanotat maksuja, ylläpidät tuoterekisteriä, seuraat myyntitapahtumia reaaliajassa ja kehität liiketoimintaasi selkeiden myyntiraporttien avulla. Valmis Shopify-integraatio mahdollistaa vaivattoman verkossa myymisen, ja langattomat myymälätarvikkeet tekevät kassasta täydellisen kumppanin kivijalkamyymälään.

kassa_ominaisuudet.png

 

Vastaanota maksuja missä vain

 

OP Kassaa voi käyttää iPad-tabletilla ja Android-puhelimella. Liikuteltava maksupääte mahdollistaa lähi- ja korttimaksujen vastaanoton missä vain. Palvelun taustalla on turvallinen pilvipalvelu, joka pitää tietosi tallessa.

Alkuun pääset kevyesti ja ilman kuukausimaksua.

OP Kassa Mobiili

 

OP Kassa Mobiililla pääset alkuun ilman kuukausimaksua. Kassasovellus ja maksupääte mahdollistavat maksujen vastaanottamisen helposti ja edullisesti missä vain. 

Lue lisää   

OP Kassa Myymälä

 

OP Kassa Myymälä sopii myymäläkäyttöön ja vakiintuneeseen kaupantekoon. OP Kassa Myymälää voit täydentää myymälätarvikkeilla, kuten kassalippaalla, kuittitulostimella ja viivakoodinlukijalla.

Lue lisää   
Tutustu hinnastoon
Subpage.png