Monipuolinen kassajärjestelmä

OP Kassa on nykyaikainen ja ketterä kassajärjestelmä, joka mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja kasvaa myyntisi mukana.

OP Kassalla vastaanotat maksuja ja hoidat myymäläsi päivittäiset toiminnot helposti. Sen monipuoliset ominaisuudet on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja auttamaan myyntisi kasvattamisessa ja asiakkaidesi palvelemisessa.

OP Kassan ja erillisen maksupäätteen avulla vastaanotat kortti- ja käteismaksut, ylläpidät tuoterekisteriä, seuraat myyntitapahtumia reaaliajassa ja kehität liiketoimintaasi selkeiden myyntiraporttien avulla.

OP-kassa_ominaisuudet.png

Vastaanota maksuja missä vain, millä laitteella vain

OP Kassaa voi käyttää joko tabletilla tai puhelimella. Siihen yhdistettävä erillinen maksupääte mahdollistaa lähi- ja korttimaksujen vastaanoton missä vain. Palvelun taustalla on turvallinen pilvipalvelu, jonka ansiosta tiedot synkronoituvat käytettyjen laitteiden välillä.

OP Kassa mukautuu yrityksesi tarpeisiin. Alkuun pääset kevyesti ja ilman kuukausimaksua.

OP Kassa Mobiili

OP Kassa Mobiililla pääset alkuun ilman kuukausimaksua. Kassasovellus ja erillinen maksupääte mahdollistavat maksujen vastaanottamisen helposti ja edullisesti missä vain. Sovelluksen Android-versio on tällä hetkellä pilotointivaiheessa.

Lue Lisää   

OP Kassa Myymälä

OP Kassa Myymälä sopii myymäläkäyttöön ja vakiintuneeseen kaupantekoon. iPad-sovelluksena toimivaa OP Kassa Myymälää voit täydentää muilla myymälätarvikkeilla, kuten kassalippaalla, kuittitulostimella ja viivakoodinlukijalla.

Lue Lisää   
Tutustu hinnastoon
Subpage.png