Pivo Kassan pohjalta kehitetty OP Kassa tuo markkinoille valmiin integraation Shopify-verkkokauppaan

OP Kassa tuo markkinoille ensimmäisenä Pohjoismaissa valmiin integraation maailman nopeimmin kasvavaan verkkokauppa-alustaan, Shopifyihin.

OP Kassa on uusi OPn kauppiaille kehittämä kassajärjestelmä, joka pohjautuu asiakkaiden kanssa yhdessä kehitetyn Pivon Kassaan. Pilvipohjaisen OP Kassan avulla kauppias voi seurata reaaliaikaista varastosaldoa riippumatta siitä, onko ostos tehty verkossa, kivijalassa tai tapahtumissa.

"Kaupankäynnin painopiste on siirtynyt verkkoon ja ulkomaisen verkkokaupan osuus nousee. Me OPn kaupankäynnin palveluissa pyrimme kehittämään sellaisia palveluita, joilla kauppiaat voivat palvella asiakasta siellä, missä se asiakkaalle parhaiten sopii, on kyseessä sitten verkkokauppa tai kivijalka. Jotta monikanavainen kaupankäynti olisi helppoa ja turvallista, tarvitaan tällaisia palveluita kuin OP Kassa", kertoo OP Kaupankäynnin palveluiden liiketoimintajohtaja Perttu Kröger.

OP Kassa on kehitetty Pivo Kassa -palvelun pohjalta jatkuvasti asiakaspalautetta kuunnellen. OP Kassa sopii sekä aloittelevalle tai satunnaiselle kauppiaalle että vakiintuneeseen kaupankäyntiin, ja se sisältää kaikki tärkeimmät toiminnot kortti- ja käteismaksujen vastaanottoon, tuotehallintaan ja raportointiin.

OP Kassan ja Shopify-verkkokaupan valmis integraatio mahdollistaa verkkokaupan ja muun kaupanteon saumattoman yhdistämisen. Varastosaldo ja myynninseuranta päivittyvät reaaliaikaisesti ja automaattisesti kaikista myyntikanavista yhteen ja samaan paikkaan.

"OP Kassa tarjoaa pienille yrityksille vaivattoman kaupanteon kaikissa kanavissa. Aiemmin tämä on ollut pääasiassa vain suurempien yritysten herkkua, mutta Shopifyn ja OP Kassan yhdistelmällä voi aloittaa kevyesti ja laajentaa tarpeen mukaan", sanoo OP Kassan tuoteomistaja Roope Luomala. "OP Kassaa kehitetään jatkossakin asiakaspalautteen ja muuttuvan markkinan tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme esimerkiksi jo nyt rajoitettuun käyttöön Android-pohjaisen mobiilikassan", vinkkaa Luomala.

OP Kassaa voi käyttää minkä tahansa pankin asiakkaana oleva yritys.

Pivo Kassaa nykyisin käyttävät asiakkaat voivat päivittää oman palvelunsa uuteen OP Kassaan 23.11.2017 alkaen. Päivitys ei vaikuta hinnoitteluun, eikä Pivo Kassan nykyisten asiakkaiden tarvitse tehdä laitteistoihinsa muutoksia.

Tutustu täällä tarkemmin OP Kassan verkkokauppaominaisuuksiin.