6 syytä, miksi pilvipalvelupohjainen kassajärjestelmä on kauppiaan paras kaveri

Pilvipalvelupohjaiset kassajärjestelmät ovat turvallinen ja käyttäjänsä tarpeisiin mukautuva vaihtoehto perinteisille kassajärjestelmille. Kokosimme tähän artikkeliin pilvipalvelupohjaisen kassajärjestelmän keskeiset edut.

1. Pilvipalvelu korvaa arkistolaatikot

Moni muistaa ajan, jolloin kuitit ja raportit arkistoitiin mappeihin ja laatikoihin. Pilvipalvelupohjainen kassajärjestelmä on säästänyt heiltä sekä tilaa että arkistointiin kuluvaa aikaa, kun kuitit ja myyntiraportit pysyvät sähköisesti varmassa tallessa eikä fyysisiä arkistoja enää tarvita.

► Lue myös: Sähköpostikuitti haastaa paperisen klassikon ›

 

2. Tietosi pysyvät tallessa vaikka laitteesi hajoaisi

Tietokoneen tai älylaitteen tilttaaminen ja tietojen katoaminen ovat valitettavan tuttuja ongelmia. Pilvipalvelupohjaiset järjestelmät pelastavat tietojen menettämiseltä, koska kaikki kallisarvoiset tiedot myynneistä, tuotteista ja korttitilityksistä synkronoituvat ja tallentuvat pilveen.

Pilvipalvelu mahdollistaa myös kassan käyttämisen usealla laitteella: voit huoletta kirjautua kassasovellukseen iPadilla tai Android-puhelimella ja jatkaa siitä, mihin viime käyttökerralla jäit.

► Lue myös: Pilvipalveluina toimivat kassajärjestelmät haastavat perinteiset kassat ›

 

3. Tuoterekisteri taipuu isoihin ja pieniin tarpeisiin

Pilvipalveluun tallentuva tuoterekisteri mahdollistaa sen muokkaamisen usealla laitteella. OP Kassan tuoterekisteriä voi hallinnoida sekä kassasovelluksessa että selainpohjaisessa hallintapaneelissa, ja muutokset tallentuvat näppärästi kaikkiin laitteisiin.

Kirsikkana kakun päälle hallintapaneeli tarjoaa kassasovellusta järeämmät välineet sekä tuotteiden massatuontiin että massapoistoon. Laaja tuotelista on helppo syöttää järjestelmään Excelin avulla, ja yleisimmin käytetyt tuotteet voi järjestää sovelluksessa helppokäyttöiseen ruudukkonäkymään.

Tuotehallinnan ja tuoteruudukon helppoutta kehuu myös TakeT-myymälöiden Anu Tummavuori-Liemann, joka painottaa tuoterekisterin muokattavuuden tärkeyttä.

► Tutustu TakeT:n koko tarinaan ›
► Lue Excel-tuonnin ohjeet ›

 

4. Maksun vastaanottaminen on turvallista ja luotettavaa

Korttimaksaminen on kauppiaalle helppo ja turvallinen tapa vastaanottaa maksuja, ja pilvipalvelussa myynti- ja tilitysraportit pysyvät varmassa tallessa. Salattua yhteyttä käyttävän maksupäätteen ja kassasovelluksen yhdistelmä toimii myös ulkomyynnissä.

Ulkokuntosali The Park Hietsulle maksujen vastaanottaminen ja kirjaaminen maksupäätteen ja iPadin avulla oli täydellinen ratkaisu, koska he eivät halunneet käsitellä ja säilyttää käteistä rahaa taivasalla.

► Lue The Park Hietsun asiakastarina ›
► Lue myös: Miten vastaanotat korttimaksuja turvallisesti? ›

 

5. Palvelu skaalautuu tarpeesi mukaan

Turhista ominaisuuksista ei kannata maksaa. Pilvipalvelupohjaisissa palveluissa palvelutasoja ja tarvittavia ominaisuuksia voi muokata helposti, etkä joudu maksamaan toiminnoista, joita et tarvitse.

OP Kassan kanssa alkuun pääsee kevyin kustannuksin, ja tarvittaessa palvelupakettia voi laajentaa helposti omien tarpeiden ja lisäosien mukaiseksi. Kaikki tarvittavat ominaisuudet saa käyttöön yhdellä sopimuksella, mikä helpottaa kokonaiskustannusten seuraamista.

► Tutustu hinnastoon ›

 

6. Monikanavainen myynti käy parilla klikkauksella

Kuluttajat arvostavat mahdollisuutta tehdä ostoksia ajasta ja paikasta riippumatta, ja uusia ja helppokäyttöisiä verkkokauppa-alustoja on noussut esiin nopeammin kuin sieniä syksyllä. Esimerkiksi Shopify-verkkokauppa-alustan käyttöönotto ei vaadi lainkaan ohjelmointitaitoja.

OP Kassan saumaton integraatio Shopifyhyn mahdollistaa kivijalan ja verkkokaupan yhdistämisen napinpainalluksella, ja sama sähköinen tuoterekisteri on hyödynnettävissä sekä kivijalassa että verkkokaupassa. Synkronoituvien tietojen ansiosta varastosaldo pysyy aina ajan tasalla riippumatta siitä, tehtiinkö kauppaa verkossa, kivijalassa tai tapahtumassa.

► Lue myös: Verkkokauppa kivijalan tukena - OP Kassa mahdollistaa saumattoman myynnin myös somessa ›

Mietitkö kassajärjestelmän vaihtamista tai sinulle parhaiten sopivinta kassajärjestelmää? Lataa maksuton oppaamme, jossa valotamme kassan valitsemisen taidetta ja kassajärjestelmien saloja.