OP Kassan Android-versio julkaistu

OP Kassan Android-versio on julkaistu Play Storeen. Android-kassasovelluksen pilotti käynnistettiin marraskuussa 2017, ja pilotin päätyttyä sovellus on nyt vapaasti ladattavissa sovelluskaupasta.

Kassasovellus toimii Android-puhelimissa, ja siinä on panostettu erityisesti myyntitoimintojen helppouteen. Sovellus on tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Maksutapoina ovat käteis- ja korttimaksut sekä lounas-, virike- ja lahjakorttimaksut. Korttimaksujen vastaanottamista varten puhelimeen yhdistetään maksupääte langattomalla Bluetooth-yhteydellä.

Puhelimessa toimiva kassasovellus tekee korttimaksujen vastaanottamisesta taskukokoista, ja sen avulla esimerkiksi tapahtumamyynti sujuu jouhevasti. Android- ja iPad -sovelluksia voi käyttää myös rinnakkain, sillä OP Kassan pilvipohjainen taustajärjestelmä pitää huolen tietojen synkronoinnista.

Tässä vaiheessa sovellus on betaversio, jossa on kaikki tarvittavat toiminnallisuudet mutta jossa voi vielä esiintyä lastentauteja. Sovellus toimii puhelimissa, joiden Android-versio on 6.0 tai uudempi.

Sovelluksen voi ladata Play Storesta maksutta. Korttimaksujen vastaanottaminen vaatii maksupäätteen, jonka saa käyttöönsä tilaamalla OP Kassa -palvelun.

Lataa sovellus »

Suomi on korttimaksamisen luvattu maa, ja yhä useampi kuluttaja on tottunut siihen, että korttimaksaminen onnistuu kaikkialla. Näillä vinkeillä onnistut maksujen vastaanottamisessa myös tapahtumissa.

Mitä kauppiaan tulee tietää maksujen vastaanottamisesta ja maksamisen tulevaisuudesta? Kokosimme kauppiaan avuksi kattavan oppaan maksujen vastaanottamisesta, maksupäätteistä ja tulevaisuuden maksutavoista.

Pilvipalvelupohjainen kassajärjestelmä on turvallinen ja mahdollistaa tietojen tallentamisen ja synkronoinnin useiden laitteiden välillä.