Kuusi ohittamatonta syytä käyttää mobiililaitetta kassana

Älypuhelimista ja tableteista on tullut meille arkipäiväisiä välineitä. Nykyään mobiililaite muuntuu vaikka täysipainoiseksi kassajärjestelmäksi, joka kulkee mukana mihin tahansa. Listasimme 6 ohittamatonta syytä käyttää mobiililaitetta kassana.

1. Kannettavuus mahdollistaa kaupanteon kaikkialla

Liikkuva myynti, kuten pop up-myynti tai kotiinkuljetukset, asettavat vaatimuksia kassajärjestelmälle. Yksinkertaisimmillaan korttimaksujen vastaanottaminen vaatii kassasovelluksen ja akkukäyttöisen maksupäätteen, jotka mahtuvat vaikka taskuun. OP Kassan Miura-maksupääte yhdistyy mobiililaitteeseen langattomasti, ja sähköisen kuitin ansiosta ei tulostamisestakaan tarvitse huolehtia.

The Park Hietsu -ulkokuntosalilla vastaanotetaan maksuja mobiililaitteen ja maksupäätteen voimin. Ulkokuntosalille, jossa kiinteää kassatiskiä ei ole, kannettava ja helposti käyttöön otettava ratkaisu on soveltunut täydellisesti. Samalla on vältytty käteisen säilyttämisen haasteilta.

► Tutustu The Park Hietsun kokemuksiin

 

2. Maksuton kokeilu auttaa alkuun

Kassajärjestelmiä on moneen lähtöön, ja niiden ominaisuuksien ja hintojen keskinäinen vertailu on haastavaa. Mobiililaitteissa toimivat kassasovellukset haastavat perinteiset järjestelmät niin toimintojen kuin hinnoittelunkin näkökulmasta.

Monesti sovellukset ovat maksuttomia, ja niihin voi ostaa itse tarvitsemansa lisäominaisuudet ja -palvelut. Maksuton sovellus tekee kokeilusta ja käyttöönotosta yksinkertaista, ja kauppiaan ei tarvitse maksaa itselleen tarpeettomista ominaisuuksista.

OP Kassan kassasovellus toimii iPadeilla ja Android-puhelimilla. Sen voi ladata maksutta sovelluskaupasta, ja sitä voi käyttää heti käteismyyntiin. Korttimaksujen vastaanottamista varten on tehtävä palvelusopimus.

► Lue myös: Kassasovellus, kassajärjestelmä vai maksupääte? Kesytä kassatermien viidakko

 

3. Tuttu laite ei vaadi opettelua

Älypuhelimet ja tabletit ovat meille arkipäiväisiä laitteita. Kun kassasovellus pyörii tutulla laitteella, ei uuden järjestelmän käyttöönotosta tai opettelusta tule ylimääräisiä paineita.

Tämän ovat huomanneet myös kauppiaat. TakeT-myymälän kauppiasparille Anu Tummavuori-Liemannille ja Diego Liemannille mahdollisuus käyttää kassaa iPadilla oli tärkeä kriteeri kassajärjestelmää valittaessa, ja OP Kassa on kulkenut yrityksen mukana alusta asti.  Vuosien varrella TakeT on laajentunut kolmeen kaupunkiin sekä verkkoon.

► Lue TakeT:n koko tarina

 

4. Älylaite tehostaa työtä

Kauppiaan arki on kiireistä, ja hoidettavia asioita löytyy moneen lähtöön. Mobiililaite yhdistää tärkeät toiminnot yhteen paikkaan. Puhelimen kameralla voi ottaa tuotekuvia verkkokauppaan tai sosiaalisen median kanaviin, kalenteri ja sähköposti pitävät ajan tasalla, ja mobiililaitteella on helppo vastailla asiakkaiden viesteihin sähköpostitse ja somessa. Mobiililaitteille on tarjolla myös erilaisia projektinhallintaan suunniteltuja sovelluksia, jotka auttavat suunnittelussa. 

 

5. Mobiililaitteesta muuntuu myös täysipainoinen kassajärjestelmä

Tarvittaessa mobiililaite ei toimi yksinään, vaan siihen voi liittää lisälaitteita joko langattomasti tai piuhan avulla. Näin kokonaisuus muuntuu täysipainoiseksi kassajärjestelmäksi. OP Kassaan voi yhdistää Bluetooth-yhteyden avulla myös kassalaatikon, kuittitulostimen ja viivakoodinlukijan, joten kassa palvelee myös kivijalkaliikkeessä. Kivijalkaliikkeessä kauppias hyötyy myös järeämmästä maksupäätteestä, kuten OP Kassan Yomanista.

► Tutustu myymälätarvikkeisiin.

 

6. Mobiililaite tuo uudet ominaisuudet ulottuvillesi nopeasti

Pilvipohjaiset kassasovellukset kehittyvät jatkuvasti ja tarjoavat säännöllisesti päivityksiä ja uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi OP Kassaan on juuri lisätty uutena lisäominaisuutena Vilkas-verkkokauppaintegraatio. OP Kassan Shopify- ja Vilkas-verkkokauppaintegraatiot pitävät tuotesaldot aina ajan tasalla ja mahdollistavat kauppiaalle helpon monikanavaisen myynnin edullisesti.

► Lue myös: Miksi kivijalkakauppiaan kannattaa panostaa verkkoon – ja miksi se on nyt niin helppoa?

Minkälainen kassajärjestelmä vastaa sinun tarpeisiisi? Lataa maksuton oppaamme ja valitse juuri sinulle sopiva kassaratkaisu: