Miksi OP Kassa on hyvä tapahtumissa ja pop up -myymälöissä?

Erityisesti kesä on liikkuvan ja kausiluonteisen myynnin kulta-aikaa. Moni yrittäjä kiertääkin tapahtumissa tekemässä kauppaa tai pistää kesäksi pystyyn pop up -myymälän.

Liikkuva myynti asettaa omanlaisiaan haasteita kauppiaille myyntien kirjaamisessa ja maksujen vastaanottamisessa, etenkin kun käteisen käyttö maksamisessa hiipuu jatkuvasti. Vähentynyt käteismaksaminen tekeekin kyvystä vastaanottaa korttimaksuja missä vain entistä tärkeämmän.

Kausiluonteista myyntiä tekeville yrittäjille perinteiset kassajärjestelmät ovat usein olleet liian raskaita sekä toiminnallisuuksiensa että kustannustensa vuoksi. Monissa perinteisissä kassajärjestelmä- ja maksupääteratkaisuissa on myös pitkät ja sitovat määräaikaiset sopimukset, jotka soveltuvat huonosti satunnaiseen kaupantekoon.

OP Kassa tarjoaa sopivan ratkaisun myös satunnaista tai liikkuvaa myyntiä tekeville kauppiaille. Jos siis harkitset kassajärjestelmä- ja maksupääteratkaisua, joka soveltuu pop up -myymälään tai satunnaiseen kaupantekoon, saat tästä kirjoituksesta kätevän koosteen ominaisuuksista, jotka helpottavat liikkuvaa myyntiä.

 

Mobiili ja langaton kassajärjestelmä sopii tapahtumiin

Mobiilit kassajärjestelmät ovat mobiililaitteilla, yleensä tableteilla ja puhelimilla, toimivia kevyitä kassajärjestelmiä.

Mobiililaitteen näyttö toimii kassan näyttönä, ja mobiililaitteeseen yhdistetään tarvittavat lisälaitteet joko langattomasti tai piuhan avulla. Kevyttä kokonaisuutta on helppo liikutella ja käyttää myös myymälän ulkopuolella.

OP Kassan kassasovellus toimii iPad-tableteilla ja Android-puhelimilla. Laitteisiin Bluetooth-yhteydellä yhdistettävä langaton Miura-korttimaksupääte on helppo kuljettaa mukana, ja OP Kassa muodostaa näppärän ja langattoman kokonaisuuden, joka kulkee mukana mihin vain.

Lue myös: Case Okra –  44 OP Kassaa ratkaisivat maatalousnäyttelyn maksuliikenteen
Lue myös: Pop up -myymälä ja tapahtumat: miten vastaanottaa maksuja?

 

Helppokäyttöinen kassajärjestelmä sujuvoittaa myyntiä

OP Kassan kassasovelluksessa on panostettu erityisesti myyntitoimintojen helppouteen. Sovelluksen selkeä myyntiruudukko on kätevä kaveri ja mahdollistaa myytävän tuotteen valitsemisen ja kassalle siirtymisen muutamalla painalluksella. Myös vapaamyynti, hyvitykset ja palautukset onnistuvat vaivatta.

Kassasovellusta on nopea käyttää ja kaikki tärkeät toiminnot löytyvät helposti, mikä jouduttaa asiakaspalvelutilannetta.

Lue lisää: Kassasovellus

 

Langaton Miura-maksupääte mahdollistaa kortti- ja lähimaksut myös liikkuvassa myynnissä

Maksupääte on korttimaksujen vastaanottamisessa se tärkein osa. OP Kassan Miura-maksupääte yhdistetään langattoman Bluetooth-yhteyden avulla puhelimeen tai tablettiin, ja langattomuus helpottaa varsinkin liikkuvaa myyntiä.

Maksupäätteen avulla maksuja voi vastaanottaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla. Maksaminen onnistuu myös lounas- ja virikekorteilla sekä Apple Paylla. Lähimaksuominaisuus nopeuttaa maksutapahtumaa entisestään.

Lue lisää: Maksupääte

 

Skaalautuva palvelu sopii kaikenlaisiin tarpeisiin

Yksi OP Kassan ydinajatuksista on tarjota juuri sellainen palvelukokonaisuus, jota yrittäjä kulloinkin tarvitsee.

Näin palvelupaketeista löytyy vaihtoehto sekä satunnaista myyntiä tekevälle kauppiaalle että vakiintuneeseen toimintaan. Ideana on, että maksat vain ominaisuuksista, joita todella tarvitset ja saat kaiken tarvitsemasi yhdellä sopimuksella.

Tutustu OP Kassan hinnastoon.

 

Sähköinen kuitti kulkee mukana kaikkialle

Liikkuvaa myyntiä helpottaa erityisesti OP Kassan tarjoama mahdollisuus sähköiseen kuittiin.

Kuitin voi lähettää asiakkaan sähköpostiin ostotapahtuman päätteeksi, eikä sinun tarvitse raahata mukanasi erillisiä kuittitulostimia tai jatkojohtokeloja.

Kuitit myös tallentuvat automaattisesti OP Kassan pilvipohjaiseen taustajärjestelmään, eikä niiden arkistoinnista tarvitse huolehtia erikseen.

 

Pilvipohjainen järjestelmä pitää tiedot turvassa

OP Kassan taustalla toimii tietoturvallinen pilvipalvelu. Kaikki tiedot ja myyntitapahtumat tallentuvat pilveen ja synkronoituvat käytettyjen laitteiden välillä.

Siksi OP Kassan käyttäminen tapahtumamyynnissä on huoletonta, ja voit keskittyä tapahtumissa olennaiseen murehtimatta varastosaldoista tai tietojen siirtymisestä käyttämiesi laitteiden välillä.

On siis täysin mahdollista käyttää OP Kassaa iPadilla myymälässä ja puhelimella tapahtumissa ilman huolta tietojen katoamisesta.

Lue lisää: Pilvipalveluina toimivat kassajärjestelmät haastavat perinteiset kassat

 

Varastonhallinta tekee monikanavaisesta myynnistä helppoa

Moni useassa kanavassa myyntiä tekevä kauppias tuskailee varastosaldojen kanssa - pahimmassa tapauksessa käy niin, että tapahtumassa myydäänkin koko varasto loppuun, vaikka samaan aikaan tuotetta on ostettu myös verkkokaupasta.

OP Kassan reaaliaikainen varastonhallinta mahdollistaa monikanavaisen myynnin ilman huolia. Varastosaldo päivittyy automaattisesti, tehtiin myyntiä sitten tapahtumissa, kivijalassa tai verkkokaupassa. Näin tapahtumassa ei tarvitse huolehtia tuotesaldoista, koska kassajärjestelmä huolehtii niistä puolestasi.

Millainen kassakokonaisuus sopii juuri sinun tarpeeseesi? Oppaamme auttaa valitsemaan sopivan kassajärjestelmän: