Teknologia, Myynti ja markkinointi, Vinkit ja trendit

Onko käytössäsi tablettikassa? Näin hyödynnät iPadia muissakin yrityksesi toiminnoissa!

Laura Jäntti
Apr 19, 2017 10:49:11 AM

Nykyaikainen ja ketterä kassa hyödyntää sitä teknologiaa, jota ihmiset suosivat myös vapaa-ajallaan. Applen iPad ja muiden valmistajien tabletit ovat löytäneet tiensä kuluttajien arkeen. Mikäpä siis mukavampaa, kuin se että voit käyttää itsellesi tuttua laitetta myös myymäläsi maksupäätteenä.

Mikäli iPadilla toimiva kassa löytyy jo yrityksesi myyntipisteeltä, on hyvä pohtia mihin muihin yrityksen pyörittämiseen liittyviin toimintoihin tablettisi taipuu.

 

Markkinointi haltuun yhdellä laitteella

iPad voi olla oikea markkinoinnin monitoimikone, jos sen kaikkia ominaisuuksia osaa hyödyntää. Kaikki sosiaalisen median kanavat ja muut digitaalisen markkinoinnin keinot ovat saavutettavissa parilla klikkauksella. Jos yritykselläsi on verkkokauppa, voit esimerkiksi jakaa Facebookissa linkin suoraan uuteen tuotevalikoimaasi.

Ota myymälästäsi kuvia ja jaa ne Instagramissa, tai ehkäpä kahvilasi mainittiin lehdessä ja haluat jakaa jutun Twitterissä. Reaaliaikainen viestiminen ja keskusteleminen asiakkaiden kanssa eri kanavia hyödyntäen on mahdollista iPadilla kassan käytön lomassa.

 

Pysy kartalla kalenterin avulla

iPadin kalenteri on näppärä apulainen markkinoinnin vuosisuunnitelmaa laatiessa. Merkkaamalla juhlakaudet, sesongin huippuajat, kampanjat ja alennusmyynnit sekä muut merkkipäivät kalenteriin, saat hyvän kuvan siitä miltä yrityksesi vuosi tulee näyttämään. Vielä tehokkaammin hyödynnät kalenteria merkkaamalla konkreettiset markkinointitoimenpiteet päivän tarkkuudella ylös. Sosiaalisen median postaukset, mainoskampanjat, uusien tuotteiden lanseeraukset ja muut myyntiä vauhdittavat toiminnot muistuttavat itsestään joka kerta kun katsot kalenteria. Näin myös varmemmin muistaa laittaa suunnitelmat käytäntöön.

Kalenteria voi hyödyntää myös työvuorolistojen laatimiseen. Kalenterin voi jakaa koko henkilöstölle, joten kaikki pysyvät reaaliaikaisesti perillä työvuoroista ja mahdollisista muutoksista.

Kassan kerryttämän myyntidatan avulla voit hahmottaa parhaat ja heikoimmat myyntikautesi. Merkkaamalla nämä kaudet seuraavan vuoden kalenteriin, voit varautua kiireiseen tai hiljaiseen ajanjaksoon joko lisähenkilöstöllä tai aktivoivalla mainoskampanjalla.


Reagoi nopeasti yhteydenottoihin

Voit asentaa työsähköpostisi suoraan iPadiin, jolloin ehdit reagoida nopeasti jokaiseen yhteydenottoon. Pikainen vastaaminen asiakaspalautteeseen antaa hyvän kuvan yrityksestäsi. Myös sähköpostikampanjoiden ja vaikkapa mailitse lähetettävien asiakaskyselyiden hallinnointi onnistuu sujuvasti yhdellä laitteella.

 

Toista musiikkia ja näytä asiakkaasi suosikkisarjoja

Suoratoistopalvelut kuten Spotify ja Netflix tarjoavat hyviä keinoja lisätunnelman luomiseksi myymälääsi tai toimipisteellesi. Rauhoittavan musiikin soittaminen hieronta-asiakkaalle, lastenohjelmien näyttäminen levottomalle lapselle parturipenkissä tai tunnelman nostattaminen perjantai-iltana kahvilassa - sovelluksia voi käyttää juuri sinun yrityksesi luonteeseen soveltuvasti. Musiikin toistaminen ei häiritse tablettikassan toimintaa, joten sovelluksia voi huoletta pyörittää samalla kun myynti rullaa.

 

Tuota laadukasta kuvamateriaalia itse

iPadin kameralla saat valokuvattua vaikka kaikki yrityksesi tuotteet verkkokauppaa, sosiaalista mediaa, nettisivujasi ja muita haluamasi kanavia varten. Tarjolla on useita kuvankäsittelyapplikaatioita, joilla voit luoda kuvalle viimeistellyn ja laadukkaan loppusilauksen. Halutessasi voit siis hoitaa kaiken valokuvaukseen, kuvankäsittelyyn ja julkaisuun liittyvät toimenpiteet samalla laitteella.

Laadukkaalla ja monipuolisella kuvamateriaalilla on tutkitusti suora vaikutus myyntiin. Parhaimmillaan iPadilla toimiva kassa mahdollistaa laadukkaiden kuviesi lisäämisen yhdellä klikkauksella tuoterekisterin lisäksi myös verkkokauppaan

 

Hallitse projekteja oikeiden työvälineiden avulla

Jos yritystoimintasi vaatii useiden projektien yhtäaikaista pyörittämistä, voivat erilaiset projektinhallintatyökalut tulla tarpeeseen. Tehtävien jakaminen työntekijöiden kesken, kokonaisuuksien hallinta ja projektin jakaminen pienempiin tehtäväkokonaisuuksiin auttavat projektien suorittamisessa. Ja oikeat työkalut tekevät näistä toimenpiteistä hieman helpompia.

 

Seuraa alasi tapahtumia

Lähes jokaisella merkittävällä uutiskanavalla on olemassa oma iPadiin ladattava sovellus. Seuraamalla alasi uutisia päivittäin ja reaaliaikaisesti, voit hyödyntää uusia ilmiöitä nopealla tempolla omassa liiketoiminnassasi.

 

Ota vuoden 2017 trendit haltuusi!

Asiakkaiden vaatimukset kehittyvät rinta rinnan teknologian kanssa. Tuo asiakaskokemus tämän päivän tasalle pysymällä kehityksen kärjessä. Kokosimme vuoden 2017 tärkeimmät trendit yhdeksi oppaaksi. Lataa, lue ja ota parhaat vinkit käyttöösi vaikka heti!

 

Lataa-opas-kauppias-ota-vuoden-2017-trendit-haltuusi


 

Lue lisää aiheesta
Materiaalit

Ajankohtaista

Liity postituslistalle