Teknologia, Myynti ja markkinointi, Asiakastarinat

Nettikauppa helpottaa liikuntakeskuksen myyntitoimintoja

Laura Jäntti
Apr 26, 2017 1:03:46 PM

Liikunta- ja hyvinvointialalla tarjotaan usein sellaisia palveluita, joita asiakkaat mielellään ostavat etukäteen verkosta. Esimerkiksi kurssipakettien ja yksittäisten liikunta- tai hierontatuntien myynti verkkokaupassa mahdollistaa paremman asiakaskokemuksen, kun asiakas voi varmistaa oman paikkansa tunnilla ilman erillistä reissua yrityksen toimitiloihin. Nettikauppa auttaa myös yritystä pysymään kartalla eri kurssien ja tuntien kysynnästä ja vähentää ruuhkaa myyntipisteellä, kun asiakkaan ei paikan päällä tarvitse huolehtia maksamisesta.


Porvoossa sijaitseva Liikuntakeskus Kraftverk valitsi Pivo Kassan muun muassa siksi, että se tarjoaa helpon vaihtoehdon palveluiden myynnille verkossa. Katso videolta, kuinka helposti liikuntatunnin ostaminen etukäteen omalla kännykällä onnistuu.

 

 

Lue myös Kraftverkin yrittäjä Sofia Bromanin haastattelu blogistamme.Hän kertoo yrityksen perustamisen vaiheista ja paljastaa myös mistä ajatus oman liikuntakeskuksen avaamiseen lähti.

 

Testaa Pivo Kassaa ilmaiseksi omalla iPadillasi!


Voit kokeilla Pivo Kassan käyttöä ilmaiseksi. Sovellus on ladattavissa App Storesta omalle iPadillesi, ja jo parissa minuutissa Pivo Kassan monipuoliset ominaisuudet ovat käytettävissäsi. Voit esimerkiksi lisätä omia tuotteitasi tuoterekisteriin, luoda tuoteryhmiä ja vaikkapa testata käteismyyntiä.

 

Kokeile ilmaiseksi

Lue lisää aiheesta
Materiaalit

Ajankohtaista

Liity postituslistalle