Myynti ja markkinointi, Asiakastarinat

Helppokäyttöinen kassajärjestelmä vastaa kiireisen kahvilan tarpeisiin

Roope Luomala
Apr 26, 2017 1:03:58 PM

Kahviloiden arki on usein hektistä ja myyntitapahtumia päivän mittaan lukuisia. Kassalle kertyy jonoa, mikäli myyntitapahtumat eivät suju nopeasti. Hektiseen kahvilaympäristöön kaivataan selkeää ja helppokäyttöistä kassajärjestelmää, jotta myynti rullaa sujuvasti ja asiakkaita voidaan palvella tasaiseen tahtiin.


Helsingin Kalliossa sijaitseva Kahvila Sävy valitsi Pivo Kassan juuri helppokäyttöisyyden ja selkeyden takia. Katso videolta, kuinka Pivo Kassa mahdollistaa nopean ostotapahtuman muun muassa itse määritettävän tuotevalikoiman avulla. Kun asiakkaalle voidaan tarjota mobiilimaksaminen vaihtoehtona, nopeutuu myyntitapahtuma entisestään.

 

 

Lue myös Kahvila Sävyn yrittäjä Aleksi Kuusijärven haastattelu blogistamme. Hän kertoo muun muassa kokemuksistaan kahvilan perustamisesta ja päivittäisestä kahvilayrittäjän arjesta.

 

Lataa ilmainen Pivo Kassa -sovellus ja testaa itse!

 

Pivo Kassan voi ladata ilmaiseksi App Storesta. Lataamalla sovelluksen omalle iPadillesi, pääset testaamaan Pivo Kassan monipuolisia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi syöttää kassaan omia tuotteitasi, luoda tuoteryhmiä, tutustua raportointiin ja jopa tehdä käteiskauppaa. Kokeile kuinka helppoa kassan käyttö voi parhaimmillaan olla!


Kokeile ilmaiseksi

 

 

Lue lisää aiheesta
Materiaalit

Ajankohtaista

Liity postituslistalle