Asiakastarinat

Tekemisen meininki: Älykäs kassa golfkerhon tarpeisiin

Ville Toikka
Sep 1, 2017 11:23:15 AM

Tekemisen meininki -blogisarjassa tutustutaan Pivo Kassaa käyttäviin yrityksiin.

 

Golf on Suomessa yksi maamme suosituimmista ulkoliikuntalajeista. Suomen Golfliitolla on 131 jäsenseuraa, joiden omistuksessa on yhteensä yli 150 golfkenttää. Seuroihin rekisteröityneitä harrastajia on kaikkiaan yli 145 000.

Golfin alkujuuret ulottuvat maassamme yli 80 vuoden päähän, joilloin ensimmäinen Golfseura, Helsingin Golfklubi perustettiin. Todellinen trendi alkoi 1980-luvun puolivälin jälkeen, joilloin muutamassa vuodessa Suomeen rakennettiin kymmeniä golfkenttiä.

Vaikka lajin perinteet ovat syvällä Suomen urheiluhistoriassa, on Porin Golfkerho Ry päättänyt modernilla kassaratkaisulla edistää kassajärjestelmien murrosta, jossa vanhoista kassalaitteistoista ollaan pääsemässä eroon ja tilalle ovat tulleet älykkäät tablet -pohjaiset kassaratkaisut.

Porin Golfkerho Ry on vuonna 1939 perustettu, Suomen kolmanneksi vanhin golfseura. Keväästä 2017 Pivo Kassa on ollut käytössä heidän omistamallaan Kalafornia -golfkentällä. Kysyimme toiminnanjohtaja Ville Tuoviselta hänen kokemuksiaan Pivo Kassan käytöstä golfkentällä.

 

 

Mitkä ovat ensivaikutelmat Pivo Kassan käytöstä?

Keväällä käyttöön otettu Pivo Kassa on helpottanut asiakaspalvelua golfkentän vastaanotossa. Operointi tabletin näytöllä on helppoa ja tuoteryhmät selkeinä kuvakkeina nopeuttavat kassatoimintoja.

Tuotteet löytyvät helposti. Myös kassan päivittäminen tuotteiden ja hintojen osalta tapahtuu omatoimisesti, jolloin säästyy aikaa ja muutokset saa heti voimaan. Myös sähköpostilla tulevat selkeät raportit helpottavat myynnin seurantaa.

PIvo Kassan käyttöä golfkentällä.jpg

Minkä konkreettisen esimerkin kertoisit käytöstä?

Esimerkiksi kilpailuaamuina palvelutiskillä on ruuhkaa, kun pelaajat maksavat kisamaksuja, mutta nykyisellään asiat sujuvat nopeammin, kun kassaan maksu onnistuu parilla painalluksella. Lähimaksu nopeuttaa maksupäätteen käyttöä. Jonotusajat ovat tässäkin tapauksessa lyhyemmät.

 

Käyttövinkkejä muille Pivo Kassaa harkitseville?

Meillä esimerkiksi kassakuitti toimii samalla vieraspelaajan Greenfee -tositteena.
 
Pelioikeusmaksuista on vielä kätevä lähettää kuitti maksajan sähköpostiin, jolloin pelioikeuden maksu on tarpeen vaatiessa myöhemmin todennettavissa.
 
Kaiken kaikkiaan älykäs kassa, jota voi vielä itse muokata omiin tarpeisiin sopivaksi. Kokokin on kompakti. Olemme tyytyväisiä, kun valitsimme Pivo Kassan.
 
Kalafornian toiminnasta voit lukea lisää heidän kotisivuiltaan ja tutustua toimintaan täältä.
 Golfkenttä Kalafornia.jpg

Kokeile Pivo Kassaa ilmaiseksi

Kiinnostuitko älykkäästä kassaratkaisusta yrityksesi tarpeisiin?

Kokeile Pivo Kassaa ilmaiseksi tai tutustu Helsingin Kalliossa sijaitsevan Kahvila Sävyn kokemuksiin Pivo Kassan käytöstä täältä 

 

Kokeile ilmaiseksi

 

 

Lue lisää aiheesta
Materiaalit

Ajankohtaista

Liity postituslistalle