Shopify-integraation päivitys 14.11.2019 – katso uudistukset tästä

Päivitämme OP Kassan Shopify-integraation 14.11.2019 noin klo 7–8. Päivitys ei aiheuta käyttökatkoa, ja muutokset ovat käytössäsi heti. Päivityksen ei pitäisi muuttaa asetuksiasi, mutta suosittelemme tarkistamaan, että erityisesti varastoasetuksesi ovat ennallaan päivityksen jälkeen. Lue alta kooste päivityksestä ja uusista ominaisuuksista.


Tuki Shopifyn monivarasto-ominaisuudelle

Integraatio tukee jatkossa Shopifyn monivarasto-ominaisuutta, joka mahdollistaa usean varaston määrittelemisen Shopifyyn. Jos käytät vain yhtä varastoa, muutokset eivät koske sinua, mutta suosittelemme tarkistamaan, että omat integraatioasetuksesi ovat toivomallasi tavalla päivityksen jälkeen. Jos käytät tai aiot käyttää Shopifyn monivarasto-ominaisuutta, tutustu Shopifyn ohjeistukseen täällä.

Jos käytät tai aiot käyttää montaa varastoa, se vaikuttaa myös OP Kassan ja Shopifyn välisiin integraatioasetuksiin saldo- ja tilaustiedon osalta: Voit määritellä, mistä Shopifyn varastosta saldoa synkronoidaan järjestelmien välillä. Jos käytät Shopifyn monivarasto-ominaisuutta, emme suosittele OP Kassan käyttöä saldotiedon pääjärjestelmänä.

Katso päivitetyt ohjeet:

  • Saldotietojen asetukset. Monivarastotukea koskevan osuuden löydät otsikon "UUTTA: Shopifyn monivarasto-ominaisuus ja saldotieto" -alta.

  • Tilaustietojen asetukset. Monivarastotukea koskevan osuuden löydät otsikon "UUTTA: Shopifyn monivarasto-ominaisuus ja tilaustiedot" -alta.

 

Uutta: sisäänostohinnan synkronointi 

Jatkossa voit synkronoida myös sisäänostohinnan tuotetietojen mukana OP Kassan ja Shopifyn välillä. Asetus ei ole oletuksena käytössä. Voit aktivoida sen Shopifyn puolella OP Kassa -sovelluksen asetuksissa. Katso ohje täältä.

 

Uutta käyttöohjeissa – katso kooste

Mitkä ohjeet päivittyivät ja mitä uutta tukisivuilla on? Katso kooste täältä.