OP:n Kauppiaspalvelut ja Stockmann luovat yhdessä uusia mahdollisuuksia kauppiaille

OP:n Kauppiaspalveluiden ja Stockmannin yhteistyössä toteuttama Online Exclusive -konsepti julkaistaan kesäkuussa osaksi stockmann.com:ia. Online Exclusive on erityisesti kauneuteen, kodin designiin ja muotiin keskittyvä markkinapaikka, joka mahdollistaa kauppiaille omien tuotteiden myymisen osana stockmann.com:ia. Palvelua on rakennettu yhteistyössä keväästä 2018 saakka, ja mukana kehitystyössä on ollut useita kauppiaita.

Markkinapaikka on kuin digitaalinen tori, josta kuluttajat löytävät helposti laajan tuotevalikoiman yhdestä paikasta. Kauppiaille se antaa uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoimintansa kasvattamiseen ja uusien kävijäryhmien tavoittamiseen ilman suuria investointeja.

”Online Exclusive edustaa perinteisen toimijan ennakkoluulotonta asennoitumista verkkokaupan roolin kasvuun ja tarvittavaan digitaaliseen muutokseen. Se luo myös loistavan mahdollisuuden kotimaisille kauppiaille tavoittaa kustannustehokkaasti uusia potentiaalisia asiakkaita sekä saada näkyvyyttä tuotteilleen, joka johtaa monikanavaisen myynnin kautta kasvaviin tuottoihin. Se voi myös monelle olla ponnahduslauta päästä osaksi Stockmannin laajempaa tarjoamaa”, OP:n Kauppiaspalveluista vastaava johtaja Perttu Kröger sanoo.

Online Exclusive -kumppaneiden palvelualusta on kehitetty yhdessä OP:n kanssa. Stockmann.com:in ja OP Kassan välille on rakennettu saumaton integraatio, ja kauppiaat hyödyntävät OP Kassaa esimerkiksi tuotetietojen hallintaan.

OP Kassa on monikanavaiseen myyntiin soveltuva kaupankäynnin alusta, ja sen yhteensopivuus stockmann.com:in kanssa mahdollistaa kauppiaille sujuvan kaupanteon niin kivijalassa, tapahtumissa kuin verkossakin. Syksyllä OP Kassaan julkaistaan myös uudet verkkokauppalisäosat, joiden avulla kauppias voi hoitaa tuotehallinnan suoraan omasta verkkokauppa-alustastaan OP Kassan sijasta. Tuettuja verkkokauppa-alustoja ovat Magento, Shopify, WooCommerce ja Vilkas.

Online Exclusive -tarjoama sisältää jo julkaisuhetkellä runsaasti uusia laatubrändejä muodin, urheilun, kodin ja kauneuden tuotealueilta.

”Online Exclusive -kumppaneiden myötä Stockmann tarjoaa asiakkailleen uusia kiinnostavia brändejä ja entistä monipuolisemman ja houkuttelevamman verkkokaupan valikoiman. Kumppaneillemme tarjoamme luotettavan ja kotimaisen verkkokaupan sekä loistavan asiakaspalvelumme tuen. Tiivis yhteistyö kumppaneidemme kanssa jatkuu myös tulevan kehityksen osalta”, Stockmannin digitaalisista kumppanuuksista vastaava Susanna Kämäräinen kertoo.

Stockmann ja OP ovat aiemminkin tehneet yhteistyötä digitaalisen kaupankäynnin ja sen kehittämisen tiimoilta. Viime syksynä stockmann.comissa otettiin käyttöön OP:n tarjoama Checkout-maksunvälityspalvelu.

 

Tutustu OP Kassan ominaisuuksiin ja Online Exclusive -kumppanuuteen.

Lue myös Stockmannin tiedote.

 

Lisätietoja:

Perttu Kröger,  puh. +3585065434, Checkout Finland Oy, Kauppiaspalveluista vastaava johtaja

Susanna Kämäräinen, puh. +358 40 822 5834, Stockmann, Lead of Digital Partners